Frissítve: Kickstarterre tör az Outcast HD

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 8.
  • Hír
Link másolása
Bizony, jól olvastátok! Tényleg felújítják a legendás Outcastet, de csak akkor, ha a fejlesztők összekalapozzák rá a pénzt. Ma délután ötkor indul a kickstarteres kampány, akkor többet megtudunk majd a HD rebootról.

Ahogy arról tavaly júliusban beszámoltunk, visszakerültek az Outcast jogai a fejlesztőkhöz, és a Fresh3D nem követi el ugyanazt a hibát, mint az Atari, nem ül ölbe tett kézzel a licencen. Érkezik az Outcast Reboot HD - a bővebb részletek ma délután várhatóak. Annyi bizonyos, hogy az eredeti fejlesztőgárda nem bízik a nagyobb kiadókban, inkább a rajongók pénzéből rakná össze a felújított verziót.

Az eredetileg 1999-ben megjelent Outcast igazán előremutató cím volt: hatalmas nyitott világot járhattunk be, NPC-kel dumálhattunk és küldetéseket teljesíthettünk non-lineáris sztori mellett. Akkoriban ez a műfaj még nem volt általános, több későbbi produktumot is megihletett - kikezdhetetlenül a sandbox játékok öregapjával volt dolgunk.

A Kickstarter-kampány ma 17 órakor indul, legyetek résen!

Update! Az ígéreteknek megfelelően elindult az adománygyűjtés. A készítők 600 ezer dollárt kérnek a PC-s verzió fejlesztéséhez. Minden tárgyat, textúrát és karaktert teljesen újraalkotnak, utóbbiak új animációkat kapnak. Az alapjáték történetének hibáit is kijavítja a Fresh3D csapata.

További célok: 750 ezer dollárnál elkészül az Outcast Reboot HD maces és linuxos változata, 950 ezernél DirectX 11-támogatással is felvértezik, 1 milliónál VR-támogatással is, míg 1,35 milliónál kapunk konzolos verziót. És ez még nem minden! 1,7 millió dollárnál egy új világgal és nagyzenekari betétzenékkel is bővítik az alkotást.

14.
14.
Morlac
#6: Akkor légyszi támogasd te is ha te is szeretnéd látni a rebootot! Elég szarul áll a kampány :(

Köszi!
13.
13.
Morlac
Legyetek szívesek támogatni a kampányt ti is, ha szerettétek ezt a játékot, mert nagyon rosszul áll jelen pillanatban! Köszi!
12.
12.
Extol
Szerintem még win 7-en is futna ha elővenném a régi lemezt és feltelepíteném. Akkor meg minek adományozzunk HD-ra? Folytatást akarok!
11.
11.
Bugrisparaszt
Az abszolut örök kedvencek között van!
10.
10.
KeXxX
#2: Nagy kár. Pedig te általában mindent tudsz. Gondolom most, hogy megláttad, te adományoztál 104,609 dollárt.
9.
9.
gnossos
Én is csak a demoval játszottam anno. Nem hagyott mély nyomokat, később úgy is emlékeztem rá mintha egy Stargate játék lett volna.
8.
8.
Extol
#2: Ez egy évezredforduló előtti játék, 99-es. Sok szép momentum fűződik hozzá, végigjátszottam anno 2-3x is. Én inkább a soha el nem készült folytatásnak örülnék jobban, de jó, hogy elővették ismét.
7.
7.
Stranger
Szerintem kár volt odaírniuk az 1,35millás lépcsőhöz a nextgen portot, emiatt nem fognak fizetni az emberek. Látom a FAQ résznél azért felkészültek a konzolfikázókra, de az az igazság hogy valahogy tényleg mindig butítás lesz a vége. Pedig annyira mondják h minden megoldható konzolokon is, de aztán mégse. (World of Tanks, Minecraft...)
6.
6.
Dízel
ez mennyire komoly volt annak idején!! baromi durva atmoszférája volt, és annyi minden volt benne h. az hihetetlen. OMG kategoria!
5.
5.
gyerecske
#1: Igen, nagy kedvenc volt anno Ulukai :-)
A zenéje pedig szintén igazi mestermunka, példát vehetne sok mai játék.
4.
4.
markoci555
Kimaradt a gyerekkoromból, úgyhogy youtube keresőbe "outcast gameplay" erre nem az a f*sszopó pewdiepie outlast-ja jön ki? szégyen
egyébként elég jónak tűnik
3.
3.
DON GONDOCS
ÚRISTEN. Igaz csak a demoja volt meg. Sok mai játék, példát vehetne erről az egy játékról.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Claymen
NAgyon emlékezetes játék, remek hangulata volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...