Újraírják az Assassin's Creed-filmet

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Állítólag újraírják az Assassin's Creed-film történetét, és már meg is van, hogy kikre bízták a készítők ezt a feladatot. A hírek szerint jövő augusztusban rajtolna a mozi, de nem tudni, hogy ezek után lesz-e csúszás.

A Deadline szerint újraírják az Assassin's Creed filmváltozatának történetét, a feladatot Adam Cooperre és Bill Collage-re bízták, akik mostanában a Ridley Scott-féle Exodus: Gods & Kings című filmen, illetve a Darren Aronofsky által jegyzett The Generalon szorgoskodtak.


Hogy miért volt erre szükség, és hogy mennyire hátráltatja mindez a mozi munkálatait, azt nem tudni, igaz, egyelőre arról sincs biztos infónk, hogy mikor érkezik az adaptáció. Egyes pletykák szerint 2015. augusztus 7-ét célozta meg vele a Ubisoft és a New Regency, de ezt azóta sem erősítették meg.

Az mindenesetre tuti, hogy a főhőst Michael Fassbender játssza majd.

10.
10.
medson
#8: Még szerencse hogy te ezt ennyire előre látod és megtudsz nyugtatni bennünket...
9.
9.
n_csacsi
nem a fanoknak fog ez se készülni -lásd PoP- hanem azoknak, akiknek közük se volt a játékhoz vagy csak annyit láttak belőle, hogy egy csuklyás alak házfalakon mászik felfele, rohangál az utcákon meg gyilkol...úgyhogy senki se lepődjön meg, ha nem lesz a játékhoz hű, mert ebben 100%-ig biztos vagyok...
Az ME filmet pedig azért tartom picit irreálisnak, hogy megfilmesítsék, mert ott döntéseken alapult a játékmenet...

Lássuk be, sose fog egy játékból normális filmadaptáció készülni!
8.
8.
Cristiano
#3: nem fogják elrontani
7.
7.
medson
Lehet hiú remény de jó lenne ha Ezio-hoz vagy legalább a reneszánsz korabeli gyökerekhez térnének vissza, más különben nem fog különösebben érdekelni, ahogy az új részek sem.
6.
6.
sunstreaker
az AC - nál legalább már ott tartanak, hogy megfilmesitik ill., hogy filmes adaptáció készül belőle, mégha az elején is tart az a dolog, Kiváló játék, Kiváló történetekkel, én szerintem sok potenciál van még ebben a franchise - ban, bár a Mass Effect - el is itt tartanának már, kiváncsi lennék egy ME filmre.
5.
5.
KeXxX
#3: Ne az ilyen szarokért járj moziba, a legtöbb játék/film adaptáció fabatkát se ér.
4.
4.
RangerFox
Ha legalább olyan jó lesz, mint az NFS film, akkor már megéri rá jegyet váltani. Mivel AC fan-nak tartom magam, ígyis-úgyis elmegyek rá. Kíváncsian várom, de messze van még 2015 nyara...
3.
3.
deviques
Ha ezt elrontják többet nem megyek moziba!
2.
2.
Skygameboy
Hát kíváncsian várom mit hoz ki ez a két jómadár a történetből , remélem nem sz.rják el mert akkor mérges leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...