The Last Guardian - dátumbejelentés hamarosan?

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 10.
  • Pletyka
Link másolása
Végre egy olyan pletyka is érkezett a The Last Guardiannal kapcsolatban, ami arról szól, hogy mi történik majd a játékkal, és nem arról, hogy mi nem. Állítólag hamarosan megtudjuk a megjelenési dátumát.

Hiába tűnik még mindig ígéretesnek a The Last Guardian, a Sony jó ideje nem hajlandó beszélni a Team Ico játékáról, egyedül annyit mond vele kapcsolatban, hogy még mindig készül. Bár kezdetben PS3-exkluzívnak tervezték a címet, mostanra jó eséllyel PS4-es játék lett belőle.

Bárhogy is legyen, a Famitsu a minap pozitív pletykát szállított: a japán lap állítólag megkereste a Sonyt, hogy mi újság The Last Guardian-fronton, ahonnan azt a választ kapta, a cég mindössze a megfelelő alkalmat várja arra, hogy újra bemutathassa a játékot, és ha továbbra is úgy zajlik a fejlesztés, mint most, akkor a megjelenési dátumot is elárulhatják.

Tegyük meg a téteket: lesz E3-as bemutató?

15.
15.
Nagyon remélem hogy bejelentik,és nem halogassák tovább,már régóta várom.
Imádom az első két részt :)
14.
14.
Bisco
AmreyP: Egy kicsit mindegyik és semelyik. A Team ICO játékait nehéz bekategorizálni, számomra mindegyiknek volt egy megfogalmazhatatlan varázsa (ICO, Shadow of the colossus). Nálam system seller cím lenne az tuti!
11.
11.
AmreyP
Nah egy csomoszor láttam már hogy mindenki hogy sir érte,bevallom nekem is tetszik ez a szárnyas kutya..dehogy mégis ez a játék miröl szó azt senki se tudja. Lehet csak máaszkálni kell majd benne meg ilyen fogd meg hozd vissza küldetésekböl fog állni vagy talán ez valami akció.. vagy rpg?
10.
10.
JackBauer
Remélem kapok ajándékba egy PS4-et, mert ezért a játékért vettem 140-ért PS3-at annó, szóval köszi Sony, privibe írjatok és mondom hová küldhetitek, de javaslom tartsátok meg a címemet mert valószínüleg PS5-öt is kell majd küldenetek, azután meg PS6-ot, azután meg...
9.
9.
Tyler89
A Shadow of the Colossusnak hála nálam kötelező vétel lesz, már ha megjelenik valaha is... Ha csak PS4-re, akkor még egy cím, ami miatt elgondolkozom az újgenerációs konzol vásárlása mellett.
Az ICO eddig sajnos kimaradt, a nehéz platina miatt nem mertem nekikezdeni. :)
8.
8.
spikee576
Ha ps3ra nemadtákki akkor a ps4es megjelenésben sztem bízhatunk én nagyonvárom mer ezek az egyedijátékok dobjákfel a playstation platformot ezéris szeretem a pst.Egyedi exklúzív címek kellenek nem a sok tucatjáték.
7.
7.
felegyi
Igen, és majd 8 év múlva kiderül hogy csak PS5-re adják ki... :)))

Egyébként várható volt a PS4-es megjelenés, egyértelmű ha ezidáig 3-ra nem jelent meg, teknikai okok miatt... akkor ...
6.
6.
izolee69
#4: Ha esetleg PS4-re jön ki, akkor ha másért nem, ezért fogok PS4-et venni. (Egyébként is tervben van, bár egy rakás PS3 cím van még hátra, amit ki kellene végeznem, így ráérek még vele, de egy ilyen konkrét bejelentés adna egy nagy löketet, hogy az elhatározást tett is kövesse.:-)

5.
5.
izolee69
#2: Némi szarkazmust vélek felfedezni szavaidban, szkeptikus barátom. :-)))

(Azért én bízom benne, hogy ez a játék nem tûnik el elfeledve valahol az örök "bit-mezôkön".)


4.
4.
DON GONDOCS
Énmég annak idején ennek a video hatására döntöttem el hogy veszek ps3-t a többi játék csak ráadás.
3.
3.
izolee69
Igen, igen, IGEN!
(Legalabbis én nagyon örülnék neki, régóta várom.)
2.
2.
DON GONDOCS
Igen, meg a sony és a nintendo meg az ms, közös konzolt mutat be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...