Itt a PS4-es The Last of Us trailere

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 11.
  • Videó
Link másolása
Mielőtt még valaki örömódázásba kezdene, elmondjuk, hogy a The Last of Us: Remastered trailere jobbára dicsőítő idézetekből áll, és nagyjából tíz másodperc gameplay felvételt tartalmaz. De attól még itt van.

A hét egyik legjobb híre PS4-fronton, hogy a tavalyi év egyik legjobb címe az új konzolon is tiszteletét teszi 1080p-s felbontásban, feljavított karaktermodellekkel és textúrákkal. A The Last of Us: Remasteredről már egy előzetest is tudunk mutatni, ám a lényeg a videó utolsó tíz másodperce.

A port a nyár folyamán jelenik meg. Köszönjük, danez11!

32.
32.
spikee576
Ps3-n még nemtudtam tolni a gémet,mer nemvoltrá lé,de jobbis mer hamárjön play4re akkormárbevárom nekem teljesen az újdonságvarázsávalfoghatni.De aztényhogy nem a kiadott gémeketkéne720pről felnyomni 1080pre mer ez nem nextgen a fejlesztők inkább sok újcímet kreáljanak az újgépre ami valóban megvillantja,hogy milakozik a ps4dobozában.
30.
30.
devi925
#28: ...mint a rossz pénzt :)

elég sok blogod, és hozzászólásod olvastam már... :)
28.
28.
Yanez
#27: Úgy mondod, mintha ismernél. :D
27.
27.
devi925
#25: dehogynem... én nagyon is értem Yanezt a magyarázata nélkül is... :)
25.
25.
trion96
#24: Már vártam, hogy mikor magyarázod meg neki, mert szegényke nem értette. :D
24.
24.
Yanez
#19: Megvenném én PS3-ra is (megint), de ha jön PS4-re, akkor miért ne? Persze, ha teljes áron fogják vesztegetni, akkor vagy várok vele még, vagy PS3-as verzió lesz a vége. Hogy jön ide a Psplus???

Amúgy meg anno a TLoU-t féláron visszavették, így egy másik új játékot csak félárért vettem meg. De amúgy meg, ha épp megtudom venni, akkor miért ne? Nem kell mindenkit egy kaptafára sorolni. Olykor én is nagyon spórolok a játékokon, máskor meg nyugodtan vásárolhatom őket. Tehát nálam ez a helyzettől is függ.

Torpex: Itt amcsiban azért kicsit más a helyzet. Rengeteg bónusz pontokat, akciókat kapok, így gyakran sokkal olcsóbban veszek meg egy új játékot. Emellett néha a régi, már nem használatban lévő lemezeimet is leadom, amiért Gamestop tagként sokkal többet fizetnek vissza értük. A tagság meg évi 15 dolcsi. De előfordul, hogy van zsém, ezért nem nézem mi mennyi. Vagyis rengeteg lehetőséggel tudok játszadozni. Ám még így sem olcsó mulatság ez a hobbi!
23.
23.
trion96
#19: Látom te is eléggé értetlen vagy. :D
19.
19.
devi925
#12: Na mi van Yanez (és a többi konzolos)? Eddig az volt, hogy "semmit nem számít a grafika"....most meg mégis ? :)) ...és most megveszed megint, hogy majd eladhasd? :)) Ja, tudom, ezért jó a ps plus, ami nem kölcsönző, úgyhogy akkor ez is szinte ingyen volt ugye? :))
16.
16.
GAMEROD
Ez aztán a nagy trailer. Mindenkinek csak a zsé kell, aztán elintéznek mindent egy GTA4 által divatba jött két ellentétes irányba mozduló állóképpel.
13.
13.
ulikedegs
11.
11.
FrankBlack
#10: ezzel én is így vagyok :) Ezért én ki is hagytam a Ps3-at.

#7: ezzel egyetértek, mivel nekem is kimaradt a Ps3, ezért én is úgy vagyok vele, hogy jöjjön csak az összes jó Ps3 exclusive game Ps4-re is. Mert így nekem sem csak az új Ps4 exclusive játékok miatt lesz majd érdemes később esetleg Ps4-et venni (majd ha lesz rá elég exclusive game, ami engem érdekel). Jöjjön csak minden jó játék PS4-re, legyen az régi, vagy új :))
10.
10.
tupaccc
Jó hír a PS4-es port. Hiába remek játék, nekem eléggé pc-re volt szokva a szemem, amikor ezt PS3-ra kiadták. Uncharted esetében az egzotikus tájak vitték a pálmát, de itt a városi textúrákról már nagyon kiabált a generáció haldoklása. Az átvezetők fantasztikusak voltak, de minden más nekem elvette a kedvem. Most hogy van PS4-em, örülök, hogy jó volt a megérzésem, és még az elején leraktam a játékot felturbózott verzióra várva :-)

2. welcome back seggfejszki. Azt rögtön tudta mindenki, hogy amint Uncharted hír jön, te visszaregelsz bannoltatni magad :-D
9.
9.
kellegyerek
7.
7.
pipszon
#4: Jöjjön csak az összes ps exkluzív, ami kiemelkedő volt PS3-on. Én Xbox-ról váltottam, így nem volt alkalmam velük játszani, és gondolom ezzel vannak még pár százezren!
6.
6.
JackBauer
#4: Kb. ez a második ilyen játék. Nem értem miért baj ez, ha egy igazán jó játékról van szó.
5.
5.
Cipo3
Hát én még nem játszottam vele, szóval első napos vétel. :)
4.
4.
keiji maeda
ez a trailer semmit se mutat még !!! ráadásúl csak 720p a videó egyébként imádom a játékot de kezd idegesíteni hogy most az új generáció ebből áll ki hogy kicsit javítanak az előző generációs játékokon és megint kiadják
1.
1.
hahota
Előrendelem az már biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...