Nyáron jön az Age of Empires: World Domination

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Mobilokra költözik az Age of Empires-sorozat. A World Domination nem egy port vagy egy mellékág, hanem egy teljesen új játék lesz a Klabs Games fejlesztésében, híres történelmi alakokat irányíthatunk benne.

Híres történelmi vezetők és népcsoportok esnek egymásnak az Age of Empires: World Dominationben, vagy ahogy a játék címe is mutatja, a világ feletti dominanciáért. A Klabs Games alkotása iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra érkezik idén nyáron, a játékmenet kellően akciódúsnak ígérkezik.

A vikingek, a kelták és a frankok például biztosan helyet kapnak az alkalmazásban.

9.
9.
mestermagyar
#8: A forgotten empires azért jó volt, az távolról sem rókabőrcsserző. Bár a HD verzió mellé azt is pénzért adták, közben meg igazából ingyenes.
8.
8.
Tyranio
#7 Való igaz, de vajon megérte-e? Ha az ingyen játékok ára az, hogy az Age of Empires-ből rókabőrcserző üzemet csináljanak, akkor inkább fizetek.

#6 Elnézve az Online, Team Fortress 2 dizájnját és idétlen humorát, most pedig ezt a rajzfilmes, "böngészős játék" külsőt, nem hinném, hogy mást kapnál.
7.
7.
mestermagyar
#4: Az legalább ingyenes volt de teljesen.
6.
6.
mestermagyar
A rohadt büdös törpeszájú kurva anyjukat...
Nem mondom tovább, tudjátok, hogy arról beszélnék 10 bekezdésben, hogy megint kiadtak egy ilyen faszságot, mint az online.

Age of empires 1-et kérném mobilra, leszarom, hogy kicsit jobban oda kell figyelni az irányításra. Nevetséges, és szégyen, hogy az EA kezében vannak ennek a csodának a jogai.
5.
5.
kkrissz1990
Úristen, ez nagyon rosszul néz ki.
4.
4.
Tyranio
Micsoda kár, úgy fest megint csak az új hóbortból való aratás a lényeg az Age of Empires jogok háza tájékán. Valószínűleg a flappy bird-nek és a doodle jump-nak túl nagy a részesedése a mobil piacon. Úgy gondolom hamarabb őszülök meg, minthogy számozott folytatással játsszak ami talán nem lesz az előző részek feltupírozott, a pillanatnyilag hódító hóbortokat kielégítő alkalmazás.

Szerintem a Forgotten Empires-el többet bővült a sorozat, mint az Online-val és ezzel, pedig az csak egy mod.
3.
3.
Kraudo
Inkább egy értékelhető AoE folytatást várnék. Legalább egy olyan színvonalút mint a 2 volt. Prostagma! :D
1.
1.
KopyAti
Na egy várós cím a tyilifonomra is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...