Napi WTF: Soda Drinker Pro

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Szégyen, de a Soda Drinker Pro már elérhető egy ideje PC-re, viszont én csak most hallottam róla először, azután, hogy bejelentették az Xbox One-os változatot. Ez egyébként egy üdítőívó-szimulátor.

A Soda Drinker Pro a Snowrunner Games fejlesztése, és a srácok a világ legfejlettebb FPS (first-person soda) ívószimulátorának nevezik a játékot. PC-re és Macre már egy ideje elérhető 5 dollár fejében, de a mai bejelentés szerint Xbox One-ra is készül belőle egy változat.

Az üdítőívó-szimulátor Xbox One-os verziójában több mint 100 szimuláció található, ebből 10 soha nem látott, exkluzív darab. Kinect-támogatás is lesz, ez a fejlesztők szerint azért jó, mert "így a játékosok tényleg úgy érzik majd, mintha ott lenne a kezükben a pohár, mikor megragadják az üdítőjüket, és a végtelenségig isszák azt".

Új játékmódokra is lehet számítani, köztük egy "hiperrealisztikus" szimulációs módra, kapunk achievementeket, és a játék fizikáján is finomítottak a srácok.

31.
31.
vnm51
#30: Hát ezt nem hiszem el....
Elképzelem, ahogy a gyerek hazajön az iskolából, de nem ám CoD-ozik, hanem ráül a virtuális wc-re és sz@rik egy nagyot.... Ezek után gondolom itt is lesz fortify, meg enhancement.... meg gondolom multiplayer is.

Ezek tényleg betegek.
30.
30.
Mortician
#29: Tessék.

https://www.youtube.com/watch?v=9gXmxhXymZk
29.
29.
vnm51
Komolyan mondom, az ilyen "fejlesztőket" meg kéne f@szozni mélyhűtött krinolinnal...
Csak hogy érezzék a törődést a gémer oldalról.
Én már várom a wc szimulátort...
28.
28.
Venom88
Sört is lehet benne inni? Soha ki nem fogyó sörös pohár...:D
27.
27.
sebtapasz
Úristen! Micsoda igénytelen, otvadék, sz*r, szemét! "Remélem" most boldog boldogtalan játékfejlesztő csapat előrukkol ehhez hasonló minőségi játékkal és jó drágán lenyomják az emberek torkán, azzal a dumával, hogy most ez a menő, meg ez a fasza, vegyed meg!! X-box one-ra meg mac-re is...öcsém.. hová süllyednek még???
26.
26.
Edy92
Csávó is akkora paraszt mint ez a játék.
25.
25.
sloth
#17: Goat Simulator pont nem ez a kategória. Azzal el lehet lenni funolni... Ez meg... amolyan.... :/
24.
24.
markoci555
elnevetgélni jó egyszer a videón, de ebből játékot, ráadásul pénzért már igazán idiótaság...
21.
21.
Pizza74
OFF tudom, de kicsit lehangoló, hogy nem látok egy "omg Cr1tikal kuzrvajooxdxd" kommentet sem, de ha valami svéd sikítozó srác csak közvetve is érintett a cikkben, már egyből róla van szó.
20.
20.
petimanus
Értem, hogy a Goat Simulator után az emberek bepróbálkoznak a blődséggel, de a GS más volt...Az egy áprilisi tréfának indult, amit a közösség kikövetelt magának és egészen jó kis szatírája lett az open world sandbox játékoknak. Meg persze egy halom kecskeség. De ez már végtelenül igénytelen.
19.
19.
Mortician
#17: Sandwich Eating Pro-nak ott a TF2, az már kimerítette a stílust.
17.
17.
Ra1D3n
#13: Trollnak is nagyon gyenge vagy :) Meg úgy általában nem látom a létjogosultságod az oldalon az állandó fikázásaid miatt.

BTW, nem tudom ki ad pénzt egy ilyen játékért. Nem is tudom hogyan botránkozzak meg egy ilyen játékon. De egy Goat simulator meg ezután már szerintem semmin nem fogok meglepődni... Kb a titkos folytatás a sandwich eating pro lesz a jövőben...
16.
16.
frenkyboyhun
Igazából az 5 dollár hallatán kezdtek el potyogni a könnyeim
13.
13.
majomember
kb ez a jatek szint valo Xbox One-ra :D Erre van kitalalva :D
12.
12.
Dark_Temptation
és ezért van olyan aki fizet? csak gratulálni tudok azon birkáknak.
11.
11.
DON GONDOCS
Az üdítőívó-szimulátor Xbox One-os verziójában több mint 100 szimuláció található, ebből 10 soha nem látott, exkluzív darab. OH hát így már mindjárt más.
10.
10.
Stiw
Ha ez a pro, milyen lehet a noob verzió?
9.
9.
Drazhar
Gratulálok annak a közösségnek akiknek hála ezek a projektek eljutnak a megvalósulásig. (mert még ha csak poénból is de kiszórják rá az 5-10-xyz $-t mert kint annyira jól megy nekik)
8.
8.
trion96
7.
7.
kopic
"-.-
Am milyen évet írunk ?

#3: Nem lenne baj, ha csatlakoznék hozzád ?
6.
6.
McDuff
A nagy next-gen...tele leszünk szeméttel...az ilyenekre ott a mobilpiac,ne vicceljünk már!
4.
4.
pjoco
5 dollárért Steam-en veszek egy halom leárazott ezerszer jobb játékot. Jézusom hova jutottunk.
3.
3.
Shannaro
3 perc alatt az IQ-m elérte az abszolút nullát. Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt, most hetekig álmatlanságban fogok szenvedni. Azt hiszem szívok egy kis szén-monoxidot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...