Megjelent a Moebius: Empire Rising

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 16.
  • Videó
Link másolása
Jane Jensen legújabb kalandjátéka, amely a Gabriel Knight szellemi örökösének tekinthető, már elérhető PC-n és Macen. Főhősünk Malachi Rector régiségkereskedő, aki egy világra szóló összeesküvés nyomára bukkan.

A Moebius: Empire Rising egy igazi régivonalas kalandjáték Jane Jensentől és a Phoenix Online Studiostól. Főszereplőnk egy Malachi Rector nevű régiségkereskedő, akinek világra szóló kalandja akkor veszi kezdetét, mikor véletlenül egy globális összeesküvést fedez fel. Az amerikai kormányzati ügynökség valami rosszban sántikál, és még a gyilkosságtól sem riad vissza. Az igazság az idő és a tér mögött rejtőzik, s bármi áron fel kell kutatnunk.

7.
7.
Teuton
Remélem nem a Cogniton motorját használja, az szörnyen utálatos volt: Point & Click mivolta ellenére mocskosul terhelte a gépem, átvezető jeleneteknél meg az 5fps-t súrolta.
3.
3.
insanity06
Amit nem értek az az, hogy, hogy a fenébe tudták elrontani azt amit előzőleg mesterien és művészien megcsináltak. Pl.: Gray Matter világa csodaszép volt, valamint a karakterek szája a szöveg szerint mozgott és nem csak úgy....ez pedig...wááá...érthetetlen. De Jane Jensen-é a sztori szóval az rossz nem lehet. Ha az ő neve ott van nálam tuti vétel
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...