Bemutatkozik a The Last of Us utolsó DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 17.
  • Letöltés
Link másolása
Május közepén a The Last of Us megkapja a harmadik és egyben utolsó DLC-jét, a Grounded Bundle-t, amely elsősorban a többjátékos módra koncentrál, de a kampányt is végigvihetjük vele egy új nehézségen.

A Grounded Bundle DLC, amely a season pass része, május 13-én landol a PlayStation Networkön. A csomag a kampányt is kibővíti egy olyan nehézségi szinttel, "ami a legdurvább lesz, amivel valaha szembenéztél". A mesterséges intelligencia itt "könyörtelen, okos és brutális".

A kiegészítő négy új többjátékos térképet tartalmaz, ezek a Wharf, a Capitol, a Coal Mine és a Water Tower nevet viselik. Az új fegyverek és túlélési képességek sem maradhatnak ki, a mordályokat vásárlás előtt kipróbálhatjuk. A Survivalist Weapon Bundle a következő darabokat hordozza magában: Specter, Double Barrel, Enforcer és Launcher.

Két új túlélési képességeket tartalmazó csomag is a DLC része. A Situational Survival Skills Bundlle az Agility, az Awareness, a Fortitude és a Scavenger képességeket tartalmazza, míg a Professional Survival Skills Bundle a Gunslingert, a Bomb Expertet, az Executionert és a Damage Markert.

Akik nem rendelkeznek season pass-szel, azok is ingyen megkapják a Full-Auto Rifle-t.

Ha élőben is belenéznél a Grounded Bundle-be, akkor látogass el holnap, azaz április 18-án a Naughty Dog Twitch-csatornájára 21 órakor.

4.
4.
NathanDrake
PS4re előrendelve kötelező játék főleg hogy az összes létező dlc rajta lesz plusz ami még most jönnek. left behindra nagyon kiváncsi vagyok :) remélem télleg júniusba fog kijönni mert akkor lesz egy éves :) de addig se fogunk unatkozni mert a május se lesz gyenge. május 2.án jön az amazing spiderman 2 ami szerintem nagyon jó lesz nekem az első is marhán bejött 20.án jön a wolfeinstein és rá egy hétre jön csak a hab a tortán 27.én jön a watch dogs utána meg nyakunkon lesz az E3 ami 10× olyan brutális lesz mint a tavalyi
3.
3.
Cristiano
ez jó kis dlc majd ps4re be szerzem
2.
2.
Zuzda18
Nyilván kiadják hozzá ugyanazokat a dlc-ket,amit a kisebb gépre kiadtak.
Viszont a store-n a PS4 megjelenés dátumnál 2014.12.31-van írva.Elég távoli időpont sajnos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...