Bajban az Xbox One-os Pókember-játék?

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 17.
  • Pletyka
Link másolása
Furcsa dolgok történnek a The Amazing Spider-Man 2 játékadaptációja körül, nagyon úgy fest, hogy gondok vannak az Xbox One-os változattal. A játék előrendeléseit törölték, és a hivatalos promóanyagokról is eltüntették.

Először a GamersHonestTruth írta meg, hogy gondok lehetnek a The Amazing Spider-Man 2 Xbox One-os verziójával, miután az ausztráliai EB Games törölte a játékra leadott előrendeléseket. Azóta nyilvánvalóvá vált, hogy nem valami tévedésről vagy lokális változásról van szó, mert már a hivatalos weboldalon sem tüntetik fel az Xbox One-os változatot.

Az Activision még nem állt elő részletes magyarázattal a történtekre, rövid közleményében csak annyit árult el, hogy "átgondolja a játék Xbox One-os megjelenését". A hivatalos álláspont szerint csak késik az anyag, de hogy mennyit kell rá várni, azt nem tudjuk - a többi változat egyébként május 2-án kerül a boltok polcaira. Köszi, kopic!

12.
12.
NathanDrake
nekem az első rész marhán bejött :) tényleg nem éri el a batman színvonalát de szerintem nem is ez a lényeg legalább is nekem. elő is rendeltem ps4re és már csak két hét van hátra.
8.
8.
Juha
#7 Szerintem a Wolverine egész vállalható volt annak idején, de sztem is max. a Lego-adaptációk voltak türhetöek az utóbbi idöben, de hátha az Alien: Isolation jól megmutatja nekünk, hogy a filmek alapján készült játékok is lehetnek jók 2014-ben is, nemcsak '94 ben.
6.
6.
Eleinte vartam a megjelenest, de a videok alapjan nagyon gyengenek tunik :-( majd hasznaltan megnezem kesobb.
5.
5.
DON GONDOCS
Azért annak idején egy moziadaptáció mobiltól kezdve az utolsó mákdarálóra is megjelent. Mondjuk semmi sem biztos, az esély megvan a megjelenésre.
Az első része azért egész jó volt x360-on.
4.
4.
Dark_Temptation
1 ilyen minőségtelen szart kiadni? ugyan már... :/
2.
2.
JackBauer
Gondolom jön az, csak késik mert elvileg nem ment át az MS minőségellenőrein a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...