Készül az új Prince of Persia?

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 17.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint végre folytatódhat a Prince of Persia-sorozat, eddig annyit lehet tudni, hogy az új rész egy oldalnézetes játék lesz, és a UbiArt Framework motor fut majd alatta.

A francia Portail du Jeu Video úgy tudja, új Prince of Persián dolgozik a Ubisoft. A hírek szerint egy 2D-s, oldalnézetes játékot kapunk, amit a UbiArt Framework engine hajt majd - mint tudjátok, ez a motor duruzsol a legutóbbi két Rayman-játék és a Child of Light alatt is.

Prince of Persia: The Shadow and the Flame

Ezen kívül egyetlen konkrétumot  emlegettek, méghozzá azt, hogy a Herceg mozgásának animálásakor ugyanazt technikát használják majd, mint a Raymannél, vagyis az egyes testrészeket önállóan animálják, így a végeredmény állítólag sokkal hitelesebb lesz.

A Prince of Persia lényegében a moziadaptáció játékváltozata óta pihentetve van, a kiadó csak elvétve vette elő a címet. Mit szólnátok egy ilyen folytatáshoz?

35.
35.
drat576
#34: A Forgotten Sands szerintem borzalmas volt, azt csak úgy kihányta magából a Ubisoft amikor épp megjelent a PoP film.
34.
34.
Naridar
Remélem, hogy ez a 2008-as rész folytatása lesz, mert annak a befejezése még az Epilogue DLC-vel is a levegőben lóg, ahhoz képest, hogy maga a játék milyen jól volt megírva. Sokkal érdekesebb története volt, mint a Forgotten Sands-nek vagy (blaszfémia!) a Warrior Within - Two Thrones vonulatnak.
33.
33.
dcba
#28: A 2008as az inkabb visszakanyargott a klasszikusabb iranyba, ami alapvetoen nem volt baj, csak piciket visszalepesnek ereztem az azt megelozo trilogiahoz kepest, de amugy rendben volt. Viszont a "befejezesre" nincs mentseg. Ha kasza akkor csinaljak meg egy utolso DLCnek es annyi, de azota eltelt 6 ev es itthagytak a rajongokat mint eb a szarat. Kb olyasmit kepzelj el mint a Twin Peaks befejezese, ahol a legnagyobb clifhangernel vege volt a sorozatnak es soha semmilyen formaban nem jott semmilyen befejezes. Sztem ez a rajongok arcon kopese, nem mas. A mobilos jatekokrol meg annyit, h sztem meg lehetne oldani egy minosegi jatek kivitelezeset, csak nem erdekli oket. Ha ezt a legutobbi POP-ot megcsinaljak ezzel a grafikaval, de teljesen huek maradnak az eredeti POP2hoz, akkor egy fantasztikus jatekot tettek volna le. De mondanom sem kell, h nevetseges lett.
32.
32.
bcrics
Én arra emlékszem hogy a starforce-al mennyit szoptam.
DVD meghajtó lehúz, imádkozik hogy elinduljon a játék.
31.
31.
drat576
Oké, hogy rayman motor meg stb, de a Sands of Time trilógia (WW, TT) azért sokkal több volt már mint egy sima platformer, jó lenne azt a szintet tartani (persze a mostani elvárásoknak megfelelő kivitelben)
30.
30.
Azeroth87
Sokkolt a 2D most azért engem is, bár pont tegnap este a Rayman:Legends közben gondoltam arra, hogy nem is nagyon tudok más platform játékot Ps-en amivel lehetne játszani.

Ha már ennyire ragaszkodnak a 2d-hez akkor lehetett volna inkább egy új brand, új cím. De így aki a PoP miatt veszi meg, az nem egészen erre várt azt hiszem! (Tekintettel a korábban megjelent mobilos változatra = katasztrófa volt - azért én kíváncsian várom mit hoznak ki belőle.

29.
29.
Yanez
Bárki bármit mond, Sands of Time rules! Az annyira sikeres lett, hogy nemhiába azon a vonalon folytatták, de sajnos utána egyik sem múlta felül, pedig voltak egészen jó részek. Nem véletlenül a filmet is arról a részről készítették, de azt is hiába, a játék hangulatát nem adta át, de egy estére jó volt.
28.
28.
Kreto
#25: A kettő az zseniális volt az a történet a mai napig benne van a top 5 játéksztorikban nálam... Szerencsére nem vagyok akkora fan mint te így nem éltem át ezt a kínzást amit elszenvedtél a 2008-al :D Nem megvédeni akarom őket hiszen nem ismerem a ps3 as befejezést de én mindig is úgy gondoltam hogy azért hagyták ennyire nyitva mert szerettek volna egy gyors folytatást csinálni. Aztán kasza mert nem jött be a népnek. Bár én még nem hallottam panaszt olyantól aki 10 perc játékidő után nem hagyta abba mondván hogy "ez nem PoP". Aki végig tolta az várta a folytatást és reménykedett... Ez az izé meg borzalmas. Rendesen letargikus állapotba esek attól hogy gyermekkori kedvenceimet ilyen "mobilos" vackokként látom viszont. Inkább lehúznám a vécén a frenchist hogy csak a szép maradjon meg. Vagy kiadnám az összes eddigit hd-ban.
27.
27.
kristof97
#26: Vagy kapunk egy régi mesés stílusú, Rayman minőségű (talán) nagygépes játékot ezzel a fél 3Ds látvánnyal ami az előbb említett Raymanben is van. Vagy tényleg csak egy gagyi telefonos játékot (nekem nem szívügyem a széria, mert nem igazán játszottam egyik résszel se, csak a szar 2010essel). :P
26.
26.
Pizza74
Hálistennek, már azt hittem valami ócska AAA next-gen játék lesz, de örülök, hogy végre ebből is lesz hypeolt mobilos változat.
23.
23.
Az utolsó két POP szart se ért,a PS2-es Trilógiát viszont imádtam,szóval inkább azt a vonalat kéne folytatni másik történettel.
Ezt a 2D folytatást nemigazán tudom hová tenni...(ezek kajak visszafelé fejlődnek :/)
21.
21.
eszem
Jó de akkor folytassák a 2008-as PoP-át, mert eléggé félbevágták azt a történetet. Mekkora jóság lenne Elika-t is beletenni már az ottani "herceg" mellé :))
19.
19.
Norbiii
#18: Régen a SNES-es verziót toltam, ami ugye 2D-s volt, de miután átváltottak 3D-re, azután nem is játszottam vele komolyabban, mert nem tetszett, szóval én nagyon örülök az oldalnézetnek. :)
18.
18.
trion96
"A hírek szerint egy 2D-s, oldalnézetes játékot kapunk"
Na innen nem is olvastam tovább.
17.
17.
Yanez
#16: Ezt még a szomszéd kutyája is tudja. Mint ahogyan a 8-as kommentben is írtam: NAPJAINKBAN! Ma a 3D-s PoP hódít, akkor a 2D-s volt a csúcs, ennyi.
16.
16.
daknine
Nem értem milyen 3Ds játékból áttérünk 2Dsbe, meg ilyen hülyeségekről beszéltek amikor az első Prince of Persia is 2Ds volt. Én biztos ki fogom próbálni.
15.
15.
crytek
Mobilra jó lenne , bár pc-re is örülnék neki, de oda nagyon nem az ilyen 2d-s Prinve- várja már sokszázezer ember.
Az Ubi nem cseszhet ki ennyire velünk.
14.
14.
KeXxX
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
13.
13.
Yanez
#9: "Ugy latom visszafejlodunk a jatek iparban." - jah, hamarosan ön a Far Cry 2D! :D
12.
12.
Ragnarox007
#3: Totál egyet értek, hiszen nálam is ez volt a reakció...
Brenor: Számomra is azok voltak a legjobb részek, de olyan hangulatú PoP játékot már nem igazán fogunk kapni, bár ne legyen igazam :D
10.
10.
Dark_Temptation
b*szódjanak meg, hogy nem képesek 1 normális pop-ot kiadni és orrba szájba nyomatják az ac-et. Már a warrior within óta várom az igazi pop játékot de hát ezek szerint még várhatok...
9.
9.
Dízel
Ugy latom visszafejlodunk a jatek iparban. mar csak az hianyzott volna hogy: megjelenes mobilokra.
mivan mar itt?! rajottek h. ugyis lehet penzt szerezni hogy negyede annyi energiat, technikai ujitast, penzt forditananak ra?!
Nincs bajom a 2D-s jatekokkal, de en mondjuk nem jatszok veluk es nem is erdekelnek.
Ellenben lehet sokan nem tudnak lepest tartani a technikai fejlodessel de oket is szeretnek ellatni friss jatekokkal.
8.
8.
Yanez
Nem az a gond, hogy 2D-s lesz, hanem, hogy napjainkban egy PoP játék 3D mozgástérben az igazi és ezt már nem egyszer bebizonyította. Nem is tudom, miért nem mennek a bevált recept után. A DKC-nek sem tett jót a 3D, mert az oldalnézetből az igazi. Mario-nál érdekes már más a helyzet, ott mindkét stílusban jó.
7.
7.
WiiRGaming
nekem ds-en bejött az oldalnézet, igaz a stylus controll kicsit fura volt, nyilván itt azért nem erről van szó.

kíváncsi leszek, általában a 2d-sek átvitele 3d-be jól szokott sikerülni, pl dk64, sm64. nem tudom, vica versa működik-e, remélem jó lesz :D
6.
6.
SimánCsakEgyGémerVagyok
#2: Ne bántsd a kemurit, mert jön HAB barátunk és téged is leolt...hogy bántod a kis dágaságot :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...