Próbáld ki a Mad Bulletset a PlayIT-en, és nyerj!

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 18.
  • Rendezvény
Link másolása
A magyar isTom Games fel akarja támasztani a fénypisztolyos játékokat a legnépszerűbb eszközökön, az okostelefonokon és a tableteken. Ha a tavaszi PlayIT-en kipróbálod a Mad Bulletset, Xbox One-t nyerhetsz.

Az isTom Games szólt, hogy egy frankó versennyel készülnek a tavaszi PlayIT-re. A standjuknál debütál a nagyközönség előtt a Mad Bullets című játékuk, amely a jól ismert fénypisztolyos műfajt szeretné visszahozni a köztudatba a jelenleg legnépszerűbb eszközökön, az okostelefonokon és a tableteken.

A Mad Bullets egyébként a vadnyugaton játszódik, és az ígéretek szerint már az első pillanattól kezdve magával ragadja a játékost - az alkotás egyik erőssége az aprólékosan rombolható környezet.

Ha kíváncsi vagy a játékra, látogass el a Syma Csarnokba április 26-án a tavaszi PlayIT-re és próbáld ki. A nap végén a Mad Bulletsben a legnagyobb pontszámot elérő ember egy Xbox One-nal is gazdagodhat.

4.
4.
mestermagyar
#1: Ember ki ne menjél, mert következő nap valamelyik Kubai ültetvényen találod magad airdropos dobozban életveszélyes felirattal.
3.
3.
markoci555
okostelón biztos nem játszanék ilyenekkel, kivéve ha giroszkópos működése van, mert ha nem kell célozni, akkor csak odanyomok és nincs semmi élvezet benne
2.
2.
desmondtiny
#1: Ladies and gentlemen! Akinek valamilyen sérelme van Kemuri/Cristiano-val a PlayIT-en megtalálja. Üdvözöljétek helyettem is!
1.
1.
Cristiano
nem hagyom ki lehet el mek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...