Speciális kiadás is lesz a Tropico 5-ből

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 18.
  • Hír
Link másolása
Már előrendelhető a Tropico 5: Limited Special Edition a megfelelő kiskereskedőknél, amely egyedi kosztümöt, térképet és más finomságokat tartalmaz. Ne maradj le a diktátorszimulátor új traileréről sem!

Ha a Tropico 5: Limited Special Edition mellett döntesz, akkor egy egyedi kosztümbe bújtathatod El Presidentét, megkapod a Bayo del Olfato térképet a játék Sandbox módjában, illetve tiéd lesz egy Tropico-témájú útlevél és képeslap is.


A játék digitális verziójához egyébként 10 százalékkal olcsóbban hozzáférhetsz, ha a Steamen rendeled elő - ez esetben Business avatar kosztümre tehetsz szert, illetve az Isla de Vapor térképre a Sandbox módban. Ha viszont a Kalypso Launchertől rendeled elő a Tropico 5-öt, akkor 15 százalék kedvezményben részesülsz.

A játék május 23-án jelenik meg PC-re, az Xbox 360-as verzió nyáron érkezik, míg a PS4-es ősszel.

9.
9.
Quent1n
"A játék digitális verziójához egyébként 10 százalékkal olcsóbban hozzáférhetsz, ha a Steamen rendeled elő " Kár, hogy nekünk ez semmit nem ér mert átszámolva 12k annyiért meg dobozosan is megkapni. De hát Steam... :) Kalypsonál 34 dollár az kicsit jobban hangzik. Amúgy nem néz ki rossz játéknak lehet teszek vele egy próbát.

A Cristianos "ügyhöz" meg annyit, hogy nem értelek titeket. Az ő 1 db kommentje generált 6 azaz HAT darab teljesen felesleges kommentet. Nem lenne egyszerűbb leszarni ha annyira zavar titeket annak a három szónak az átpörgetése? :)
8.
8.
Füge
Én kérek elnézést, de szerintem az 1es számú kommentelő semmi olyat nem írt ami indokolná ezt a gyökér stílust amivel reagáltok rá.
6.
6.
KeXxX
#1: Óó.. hát ezt mindjárt gondoltuk. Nem te lennél, ha neked ez, vagy valami más nem lenne meg illetve nem vennéd meg.
Egyébként honnan ez a sok lóvé? Valami nyomorék pótlék, vagy mi?
4.
4.
Venom88
#1: Inkább egy bnőt szerezz be, nagyobb élvezet:D
3.
3.
Clayman
#1: Nem úgy mint szüleid az óvszert...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...