Ilyen lesz a 4v1 játékmód az Evolve-ban

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 19.
  • Videó
Link másolása
A Turtle Rock Studios egy teaser videót lőtt fel az Evolve fő játékmódjáról, melyben négy vadász esik nekik a szörnyetegnek, amit szintén egy játékos irányít. Akcióból és váratlan fordulatokból nem lesz hiány.

Hogy a Left 4 Dead fejlesztői ezúttal is feltalálják-e a spanyolviaszt, azt csak az év végi megjelenéskor tudjuk megmondani. De kövezzetek meg, az Evolve alaphelyzete ígéretesen fest: adva van négy, különböző képességekkel megáldott vadász, akik cudar bolygókon kutatnak egy minden hájjal megkent ragadozó után.

Az új teaser erre a játékmódra koncentrál, a teljes videó április 24-én érkezik.

8.
8.
Dark_Temptation
#6: amivel te akarsz játszani azt úgy hívják, hogy call of duty ;)
6.
6.
shooter1234
Ezekről a fegyverekről meg a garfról az unreal tournament jut eszembe,bár ez a játék nem jön beúgy,mint az előbbi.Legalább is ez a 4v1 mod szerinte melég hamar kihullhat,nem hinnémhogy sokáig húzná, persze 1x 2x még poén. Talán lehet jobban jártak volna ha a L4D -et fejlesztik tovább egykicsit, mondjuk rakank bele szintlépést,meg egy rakat fejleszthető fegyvert,meg ájronszájtos célzási lehetőséget és kész. Esetleg még valami gyűjthető bizbaz, hogy ne legyen könnyű hozzáférni az unlockolt fegyverekhez,persze ehhez az kell,hogy tényleg bitang sok azonos kategóriájú fegyót belerakjanak. Nah meg persze a lőszerhalom maradhatna,mellé max ritkán egy fegyverbox, ahol bizonyos körülmények közt,lehetne fegyvert cserélni és kész. :)
4.
4.
Ghost26Dave
Sztem meg pont nem,olyan mint a lerágott csont.Semmi forradalmi nincs bene.Sztem ;D
3.
3.
Cristiano
2.
2.
Baracker
Rengeteg potenciál van ebben a játékban szerintem. Már nagyon várom.
1.
1.
Elyas
Jól néz ki, meglátjuk mi lesz belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...