Frissítve: BloodRayne-bejelentést teaselnek

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 23.
  • Teaser
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy készül az új BloodRayne, a hírben viszont az a furcsa, hogy a bejelentést a BlazBlue-játékokat és a Persona 4 Arenát is fejlesztő Arc System Works teaseli.

A japán fejlesztőcég teaser oldalán a címre utaló BRCS feliraton, a szerdai bejelentésre emlékeztető 2014. április 23-i dátumon és egy Nietzsche-idézeten túl a mangásított Rayne-t láthatjuk, amint egy keresztnek támaszkodva pózol.

Ez a kép már most eléggé beszédes, az Arc System Works játéka valószínűleg még furcsább lesz az eredeti epizódokhoz képest, mint a 2011-es BloodRayne: Betrayal volt.

Update! Úgy néz ki, nem kapunk új részt, csupán arról van szó, hogy Japánban is megjelenik a WayForward 2011-es alkotása, a BloodRayne: Betrayal. Sajnáljuk.

22.
22.
DON GONDOCS
Aki "vámpíros" játékkal akar játszani ott a 2013 "remekmű" a Dark.
Vagy a Drakula sorozat. Aki vámpíros rpg-t akar annak csak a nosztalgia marad.
21.
21.
Nicodemus
A ket talan legnagyobb vampiros jatek cim ami pcre megjelent, verszivattyuzason kivul mas kapcsolatot ne keress koztuk mert nem fogsz talalni;)
19.
19.
Nicodemus
Vampire szerepjatek vilaga kihaloban van ahogy emlitettem hala a WoD elkaszalasanak, hisz mar kevesen veszik elo az idokozben jatszhatora patchelt Bloodlinest a polcrol. És termeszetesen tisztaban vagyok vele hogy semmi koze a Bloodraynehez mivel mindegyik jatekkal jatszottam;)
A legkivalobb alap a WoD univerzuma lenne hogy keszuljenek meg rpgk a mufaj szerelmeseinek, de mar akarmilyen Vampir temat feldolgozo jateknak is orulnek.
Nem ertek egyet azzal sem hogy csak az elso Vampire(masqureade) resz lett volna jo, sot...
18.
18.
drat576
#17: Ja meg úgy adták ki hogy egy helyen be is bugolt, nem lehetett tovább jutni, arra még adtak egy 1.2-es patch-et, aztán csődbe is ment a fejlesztőcsapat (Troika), más kiadónak sem kellettek úgyhogy roló le.......viszont nagyon jó, hogy ilyen nagy lett a rajongói háttere a játéknak, kellettek azok a fanmade javítások.
( - elnézést, hogy itt offolok)
17.
17.
drat576
#16: Én úgy tudom, hogy már a megjelenés előtt fél évvel kész volt a játék, csak volt valamiféle szerződés ami miatt nem adhatták ki, mert a HL2 akarta először prezentálni a Source engine-t. Nem értem mért nem fordították ezt az időt bugjavításra, lehet hogy már nem volt keret amiből fizethették volna a munkásokat. Ennek ellenére és a rengeteg community patch miatt az egyik kedvenc játékom a Bloodlines.
14.
14.
Ecneb
#9: Istenem, fejlődik, már most felülmúlta előző életét (Kemuri)!
13.
13.
Dreadlox
#12: Én jobban örülnék egy world of darkness féle képi világnak, a cell shader-es graf nem állna szerintem jól neki, itt van remek példának a Gaiden Z, jó mondjuk az máshol is elvérzett, de a stílus is könnyedebben hatott. Más tészta a Telltale játékok. Ott pont passzol, viszont itt jobb lenne ha komorabb stílust kapna.
12.
12.
gegory
Arc System Worksről azt érdemes tudni, hogy csinált egy pár jó "cell shaderes" verekedős játékot ha japán anime stilusú lesz a Blooderayne már egyből azonnali vétel lesz :D
11.
11.
drat576
#9: A GK valamiféle illegális emberkísérletekbe kezdhetett, mert tényleg érződik a változás ^.^
10.
10.
dshadow
#8: Krisztinás avatarral én nem melegeznék :)
9.
9.
medson
#8: ??? és vissza is szól, mi folyik itt? :D
8.
8.
Cristiano
#2: értelmes mondat hogy meleg vagy
7.
7.
drat576
#6: Én csak az első részt játszottam végig, a 2 nem tetszett.
6.
6.
Dreadlox
Ohh, nagyon ajánlom hogy ne valami casual fost csináljanak belőle! Az első két részt imádtam^^ Gondolom mindenki emlékszik a nagy csőcs cheatre:D
5.
5.
Nicodemus
Traktoros Joska azert orulok hogy szotar nelkul is ertetted.
A nagy betu es angol helyesiras pedig a szerepjatekra utalt elso sorban.;)
3.
3.
Nicodemus
Kihaloban a Vampire jatek mufaj, jo lenne ha onnan folytatnak a sorozatot ahol a masodik resszel abba hagytak es nem vmi platformer szutyokkal ami akar mobilokra is kijohetne.
2.
2.
drat576
#1: A sok toszogatás csak eredményes volt, egy értelmes mondat!
1.
1.
Cristiano
remélem nem mobilra jön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...