Előzetesen a Batman: Assault on Arkham

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem szoktunk rajzfilmes trailereket mutatni, de ez esetben kivételt teszünk, a Batman: Assault on Arkham ugyanis a Batman: Arkham Asylum történetén és világán alapszik majd.

A digitálisan és Blu-rayen is megjelenő rajzfilm ráadásul a szinkrongárda tekintetében is ismerős lesz: Batmant Kevin Conroy, Jokert Troy Baker, Amanda Wallert CCH Pounder, míg Alfredet Martin Jarvis alakítja majd. A forgatókönyvet az a Heath Corson írta, aki a februárban bemutatkozott Justice League: Waron is dolgozott.

19.
19.
_Botika_
Nekem a Batman játékok jobban tetszenek mint a filmek, de ízlések és pofonok. :D
18.
18.
angelus8925
#16: Azt értem és megértem, hogy eredetsztori,. Viszont Batman -a korábbi történetekben legalábbis- abban is volt más, mint a többi szuperhős (amellett, hogy közönséges ember, csak kissé megszállott..), hogy nem csak a harcművészetben jártas és kiváló stratéga, nyomozó volt egyben, hanem hatalmas koponya is. Akkor ezek szerint már nem lángelme csak "egy hétköznapi hős"? Nekem ez így ebben a formában nem tetszik, ettől kevésbé Sötét lovag, nem tudom elhinni róla, h jó előre számol szinte minden következménnyel, ahogy eddig tette, ettől kevésbé "félelmetes" és tiszteletreméltó ellenfél. Ha már saját eredetsztori, legalább az alap tulajdonságait megtarthatták volna. A "nem lángelme" Batman-nek, meg ott van a jövőbeli Terry Mcginnis, de neki meg az "Öreg" adja át a tudást, szóval..


A Son of Batman egész tetszett, örülök neki, h láthatjuk végre a fiút filmen. Remélem lesz még folytatása, ahol kapunk még többet az Apa-Fia közti viszonyról és a kölyök természetéről, belső vívódásairól és a változásokról..
Már nem követem a képregényeket, de ha van valaki, aki le tudná írni, azt megköszönném, hogy:
SPOILER
Damian-t, halála után visszahozzák\visszahozták már vagy az író majd visszatérésekor meglépi, vagy már sosem fogjuk látni? Mit lehet tudni vagy melyik képregényt érdemes elolvasni?
SPOILER
17.
17.
Drazhar
#11: Csak az Arkham-játékokon "alapszik", de ettől függetlenül bárkit beleírhatnak a képregényes világból. Amúgy az eddigiekben nem tűnt fel, az AK-ban meg ki tudja...
16.
16.
Drazhar
#2: a War-ban lévő felállás, és a karakterek egymás közti interakciója azért volt zavaró, mert az is egy eredettörténet. ugyan nem a szokványos, de a Justice League: Origin, 2011-es füzet alapján készült. ezért ment neki Batman minden nélkül Supermannek, ezért nem ismerte a Lámpás Batman-t, stb-stb.
15.
15.
B-Shaggy
#14: Tudom, de King Shark nem így néz ki
14.
14.
felegyi
#10: King Shark volt benne a csapatban.
13.
13.
DON GONDOCS
#12: A SoB-nek azért kíváncsi leszek a szinkronos változatára. A Flashpoint Paradoxonak egész türhető volt.
12.
12.
vmiki88
#2: Hát a War tényleg gyenge lett, de a Flashpoint Paradox igazi remekmű.
Egyébként a legújabb Batman animációs film, a Son of Batman nagyon jó lett.
11.
11.
Necreon
A jeges csaj az esetünkben Killer Frost akar lenni? Netán benne volt valamelyik Bat játékban, vagy benne lesz? Az Origins kimaradt, a másik kettő megvolt, az újról nem követem a híreket túlzottan...
10.
10.
EnderKnight
9.
9.
sunstreaker
#6: A Son Of BatMan már kijött.
8.
8.
felegyi
Ez nem az Asylum előzménye? Ahogyan Joker intézte a dolgokat hogy odakerüljön stb...?
7.
7.
Yanez
Ütős trailer volt! Ez most akkor egy egészestés (rajz)film, ugye? Mert előszőr azt hittem sorozatot látok, azokban meg nagyon sokat csalódtam már az utóbbi években. A Year One is jó volt, de főleg a The Dark Knight Returns tetszett!
6.
6.
Claymen
kíváncsian várom, akárcsak a Son of Batman-t :)
5.
5.
markoci555
Pont ma vittem ki a Batman: Arkham Asylum-ot :)
De az anime soha nem jött be, vagy legyen ez akármi.
4.
4.
Cristiano
szeretem az ilyen batman részeket
3.
3.
B-Shaggy
Szedjék már le Harley-ról azt a nyomorult bohóc sapkát..
Amúgy a Squadban az a melák Killer Crock?
2.
2.
angelus8925
Hát.. nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem a Justice League: War nem nagyon jött be, mert a karakterek elég furán viselkedtek, önmagukhoz képest. Leginkább Batman volt számomra érdekes, ahogy nekiment Superman-nek úgy, hogy nem volt nála kriptonit, pedig mondta korábban, hogy nyomozott\figyelte Őt, tehát tisztában volt a képességeivel mégis az erőszakot és a kudarcot választotta a verbális meggyőzés helyett. Mondjuk azt sem értettem, hogy Superman miért is akarta úgy rendezni a dolgot, ahogy...
Ellenben a Justice League: The Flashpoint Paradox nagyon is tetszetős volt!
1.
1.
EnderKnight
A Suicide squad elég jól néz ki.Bár játékként jobban érdekelne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...