Ultra Street Fighter IV - befutott a nyitófilm

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 22.
  • Videó
Link másolása
A Capcom két új videóval kedveskedett nekünk az Ultra Street Fighter IV-ről. A játék intrója mellett egy "speciális" előzetesnek is örülhetünk. Ez lesz a bunyós cím legteljesebb változata, pluszban a játékmenet is finomodott.

A nyitófilm kellően felcsigázza a kedélyeket, de vajon a néhány új bunyós miatt megéri beruházni az Ultra Street Fighter IV-be? Minden bizonnyal, hiszen a játékmenet is komoly balanszozáson esett át, az Ultra előtag nem csupán egy újabb rókabőrt jelent.

A játék egyébként ma debütált a japán játéktermekben, júniusban érkezik dobozos és DLC formában PS3-ra és Xbox 360-ra, míg PC-re augusztusban várható.


8.
8.
DON GONDOCS
#3: Újra és újra kiadják szinte ugyanazt a játékot mint a 4 csak hozzáadnak 1-2 új karaktert játékmódot, neagyisten pályát. Meg valamilyen szinten de variálnak a harcrendszeren. (Még a Street fighter x Tekken se hozott sok újdonságot) Szerintem azért vannak egy páran akik várnak egy teljesértékű folytatásra.
4.
4.
keiji maeda
ez a sok újdonság meg extra játékmód mind szép és jó de ezt nem a 10 kiadásnak kéne már tudni !! régebben egy játék az első normál megjelenéssel tele tele volt pakolva extrával , de sajnos már más szelek fújnak :/ :/
3.
3.
Necreon
#1: Egyébként... legalább a platformok listáját elolvastad? Vagy úgy általában, tudsz bármit is arról mit csinál a CAPCOM az SFIV-el?
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...