Megjelent a Warface Xbox 360-on

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 23.
  • Hír
Link másolása
Tegnap óta elérhető az Xbox Live-on a Crytek free-to-play FPS-e, a Warface. Ahhoz, hogy kipróbálhasd, mindenképp Gold-előfizetőnek kell lenned - ez a dolog egyetlen pikantériája. Lássuk a launch trailert!

Kilépett a bétafázisból a Warface, és hivatalosan is megjelent a végleges verzió Xbox 360-on. A modern hadviselésre kihegyezett lövölde ideális alternatívája lehet a teljes értékű alkotásoknak, ha együtt tudsz élni a megkötésekkel (értsd: a mikrotranzakciókkal). Mindenképpen Gold-előfizetés szükséges a játékhoz, ezt nem árt fejben tartani.

7.
7.
gnossos
Én vagy 10 órát játszottam vele mielőtt töröltem. co-op módot játszottam többnyire, mert versusban kezdő ingyenes felszereléssel totál unfair a játék, én meg nem fogok azért játszani, hogy céltáblája legyek a milliomos vérpistiknek. ez nekem nem szórakozás..
coopban meg a csapattársak 80%-a s*gghülye, képtelenek a csapatjátékra.
Egy élmény volt ezután visszaülni a Battlefield 1942 elé :)
6.
6.
Cristiano
5.
5.
vanpear
XBOX-on úgy néz ki ez a játék, mint egy összeállított rakás sz@r. Kb úgy kell elképzelni a különbséget PC és XBOX verzió között, hogy PSONE VS PS3. Elmosódott textúrák, és még a játékmenet se az igaz. TDM pályák, olyan kicsik, a COOP-ba lenne még egy halvány szikra. De azt se sikerült lemásolni a nagyokról.

Inkább adok ki pénzt játékra, amibe egyenlők az esélyek, és minden csak azon múlik mennyi csalóval dob össze a játék. De az a játék legalább visszahív holnap is, meg holnapután is. Ez meg azt mondja neked kapcsolj ki, ingyen játszol, nekünk belőled nincs hasznunk.
4.
4.
shooter1234
Ha tényleg ilyen szar boxon, akkor még jobban örülök hogy én pc -n toltam, ott csak a gyorsabb fejlődést meg pár skint lehetett megvenii kreditért, és a fizetősöknek is ugyanúgy ki kell oldani a fegyvereket, felszereléseket amiket meg szeretnének venni. Jah és a játék ad is elég pénzt, mire kioldok 1 cuccot, lesz rá pénzem is, bár az elején még zárt bétában könnyebb volt kioldani a cuccokat, vagyis gyorsabb, csak akkor pénz nem volt rá rögtön.
3.
3.
Morzsi1
Letöltöttem, de b*sz elindulni. Töröltem. Jó játék volt.
2.
2.
Cipo3
Hát igen, jobbak ezt úgy oldják meg, hogy a fegyverek és az öléshez szükséges dolgok mindenkinek egyformán járnak, csak a skin és a design-ért kérnek pénzt.

Ennek itt is így kellene lennie. Játszahatsz 800X600-ban. :) és minden hős egyforma :)

Kivéve az első pályát, hogy adjanak valami ízelítőt. És játszhatsz orrvérzésig ugyanannyi eséllyel a győzelemre.

De hogy ne érezd magad 15 évvel ezelőtt fizess a látványért. Én ezeket szeretem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...