Lords of the Fallen - így győzzük le a bosst

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 23.
  • Videó
Link másolása
A City Interactive egyik legígéretesebb alkotása a Lords of the Fallen, amit a The Witcher-sorozat egykori producere, Tomasz Gop kalapál serényen. Ezúttal egy friss gameplay előzetessel szolgálhatunk az RPG-ről.

A Lords of the Fallen egy vérbeli akció-szerepjáték, amit lengyel fejlesztők raknak össze. A legújabb videóban ugyanazzal a drabális főellenséggel küzdenek a warrior, a rogue és a cleric kaszt hősei - mindegyikük eltérő taktikával abszolválja a kihívást.

A játék ősszel érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

14.
14.
K2 The Highest
Mindig is szerettem a City Interactive-ot. Tettek már le jó játékokat, a Code Of Honor 3 máig az egyik kedvencem.
13.
13.
manderel
#12: Egyik sem top kategória szerintem, de ettől függetlenül mindkettő tisztességes iparos munka, jó játék az eddigiek alapján. Ebben kicsit többet látok, és jobban bízom benne Tomasz Gop miatt. Aztán meglátjuk. :)
12.
12.
Rocco-001
Szerintetek melyik lesz a jobb játék az edigiek alapjàn?A Bound by Flame vagy ez?

11.
11.
KENKILL
Eddig nem is tudtam, hogy ez City Interactive. Tényleg hajaz kicsit a Dark Souls-ra, és bár kétlem, hogy azt túlszárnyalná, itt az esélyük, hogy egy értékelhető játékot tegyenek le az asztalra. Remélem nem cseszik el úgy mint... nos minden eddigi játékukat. A Namco Bandai-nak egyébként mi köze van ehhez? Csak kiadók vagy fejlesztésben is közreműködnek? Aki tájékozott, írja már le :)
9.
9.
felegyi
Azért ennél a levegőbe ütésnél egy fokkal jobbat vártam... reméltem hogy legalább a bevitt ütések látszódnak majd a "barátunkon". Legalábbis ilyen grafika mellett elvárható lenne...
8.
8.
petimanus
Jónak ígérkezik. Nekem is a Dark Souls jutott eszembe elsőnek, de ez jóval könnyedebbnek tűnik. Persze majd az ítélettel várni kell a megjelenésig. Rettenetesen ó hangulata volt a videónak és minden eddig megjelent kis képnek, felvételnek róla. Várnom, hogy mielőbb megjelenjen és akárhogyan, de futhassak vele egy kört : D
7.
7.
Jó játéknak tűnik, hangulatosra sikeredett ez a videó!
6.
6.
moonborn
Az őszön fog jönni egy pár jó játék :D
5.
5.
bigboss01
nekem nagyon bejön ez game
2.
2.
sanyi80
Lehet hogy levetkozik vegre a rossz Pc jatekok titulust mert ez nagyon igeretesnek tunik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...