Átírják a Deus Ex-mozifilmet

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deus Ex: Human Defiance címre keresztelt filmről nem mondtak le, továbbra is folynak az előkészületek. A rendező, Scott Derrickson szerint a projekt életben van, mostanság a forgatókönyvet írják át.

A CBS Films még 2012-ben jelentette be, hogy megszerezték a Deus Ex: Human Revolution megfilmesítési jogait. Már akkor azt volt a cél, hogy igazán vonzó alkotást tegyenek le az asztalra, ami távol áll a más játékokból készült filmekre jellemző silány minőségtől.

Nemrégiben a film rendezője, Scott Derrickson interjút adott, és elmondta, hogy a projekt továbbra is életben van, de a körülmények kissé "trükkösek".

A forgatókönyvet a Deus Ex: Human Revolution alapján írják, a cég keményen dolgozik azon, hogy a rajongók elvárásainak megfeleljen. A világ és minden egyéb adott, ám hogy mindez miként muzsikál a vásznon, az még kérdéses. Derrickson szerint a közelgő új Deux Ex-játék miatt kénytelenek egy kicsit átírni a scriptet, de összességében nem sok változás lesz benne.

A történet természetesen a játék főszereplőjére, Adam Jensenre hegyeződik ki, aki egy meglehetősen "érdekes" figura a rendező szerint.

2.
2.
Quent1n
Szerintem a régi Deus Ex története és atmoszférája sokkal érdekesebb és lebilincselőbb volt, ennek ellenére kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. :)
1.
1.
Cristiano
jobb legyen mindennél jobb hangulatos és látványos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...