Watch Dogs - kilenc percen át mozog a multi

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 23.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft végre megmutatta a Watch Dogs többjátékos módját, amely kilenc percen át számít a figyelmetekre. A kampányba bármikor becsatlakozhatnak az idegen játékosok, akik csak a pénzünkre hajtanak.

A Watch Dogs multiplayere nem különül el annyira a single-től, mint más hasonszőrű játékokban. Ha az online módot bekapcsoljuk, számolunk azzal, hogy egy idegen hacker tűnik fel a történetben, aki sok esetben borsot törhet az orrunk alá. Ha lelepleződik, indulhat az egész városon átívelő hajsza.


A játék május 27-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re, majd ősszel Wii U-ra is.



24.
24.
MyNameIsRone
Csak legyen olyan jó, ahogy beharangozták. A GTA-ban megbíztam, nekem nagyon tetszik, a mai napig játszok az online részével, várom a további frissítéseit. Itt azért tartok attól, hogy mégse lesz akkora durranás. De majd meglátjuk...
23.
23.
br1Koo
kicsit butaság az egész, hogy a hackerek bandáznak meg kicsapkodják a dolgokat az aszfaltból, de elképesztő hangulatos, hogy minden egy világban zajlik és akármikor rászálhatsz valakire. Régóta vártam amúgy ilyen játékot, ahol csak úgy sunyulhatsz lapozgatva az újságot, miközben figyeled a többit ahogy tevékenykedik. :D
22.
22.
Edy92
Mondanám, hogy a Watch Dogs a szegény PC-sek GTA-ja de ez semmilyen formában sajnos nem igaz...mert GTA-ra se hajaz, meg nem a szegények játéka lesz ilyen gépigény mellett ami teljes mértékben túl van tolva mivel nincs olyan eget rengető grafikája akárhogy is nézem.
21.
21.
Ghost26Dave
Annyira bejön ez a játék.Nem is tudom mit mondjak?!(és nem a hype áldozata lettem):D
19.
19.
Ghost16
18.
18.
Yanez
#6: A GTA V multija nekem előszőr nagyon bejött, de rövidesen pihenőre küldtem. Nem rossz, csak nem nekem való, és ahogyan látom, ezt a játékot sem az online mókáért fogom megvenni. Eleinte előrendelésen gondolkodtam, de most úgy vagyok vele, hogy megvárom a tesztet.
17.
17.
Quent1n
Hát kövezzetek meg de ezt még mindig unalmasnak tartom. :S Persze egy próbát teszek majd vele de egyelőre nagyon távolinak érzem ezt a hackeljünk meg mindent témát. Értem a koncepciót és minőségi terméknek tűnik de engem még nem vett meg DE reménykedek, hogy majd odaszegez a monitor elé. :)
16.
16.
crytek
Nem fogott meg ,nem is nagyon értem mi az értelme a multinak :(
13.
13.
markoci555
unsuspicious car :D
Na igen, ezzel a csapatos dologgal megfogtak, az első játékmódot már láthattuk, nem az a hú de nagy durranás.
12.
12.
Trapyd
Hát ez igencsak jó mókának tűnik.
11.
11.
JackBauer
#6: Szerintem a GTA online egész jó, Én most kezdtem el 1 hónapja és le sem birom tenni.
9.
9.
Norbiii
#5: Azt akartam írni, hogy sajnálom, de így hogy összejött egy Ps4, inkább azt írom, hogy gratulálok, és sok-sok jó gémelést kívánok neked! Amúgy sajnos a fat gépeknél "sűrűbben" előfordult, én mikor vettem Ps3-at anno, pont ezért vettem Super Slimet, na meg akkor már csak azt lehetett kapni újonnan.
8.
8.
KőbányaKispest
Nagyon várom, ez az a játék, amit azonnal kirpóbálok, ha megjelenik. És igen, KIPRÓBÁLOM. Mert megvenni, kurva élet, megnem veszem megjelenéskor. Oylan bugzás lesz, hogy New Yorkig fog érni.
7.
7.
giga321
Talán az egyetlen olyan játék amit nem csak a single miatt várok, hanem mert a multija is ígéretes. Remélem sokat lehet benne majd trollkodni.
6.
6.
EBR2000
Eléggé jól néz ki, mondjuk ezt mondtam a GTA Online-ra is... Abban viszont eléggé csalódtam. Remélem ebben nem fogok.
5.
5.
genius95
#3: +1000000 :D Igen, tényleg hasonlítanak egymásra , de inkább csak mert nyitott számunkra az egész "világ" , az ilyeneket meg kimondhatatlanul imádom. :D Sajnálatos módon a GTA V-őt nem folytathatom , mivel régi ps3 fat-em sárga leddel jelezte, hogy ő visszavonul ésÍgyjd várja a nyugdíját ( pont egy GTA V online team deathmatch közben:DD) Sírva fakadtam( igazából nem :D), hisz kezeim közt tért nyugovóra :"( . Így osszekapartunk egy Ps4-re :D :) .
4.
4.
Cristiano
ez aztán jó kis multi lesz :)
3.
3.
Norbiii
#2: Én is így vagyok vele, szinte ugyanúgy várom, mint a GTA V-öt, és bár nem ugyanaz a két játék, de nekem a Watch Dogs-ról, mindig a GTA V jut eszembe. :) Utolsó mondattal meg egyetértek, szerintem is nagy esélyes lesz.
2.
2.
genius95
Erre úgy várok, mint anno a GTA V-re, amiben nem csalódtam, remélem ebben sem fogok :). Szerintem év játéka esélyes lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...