Bámulatos traileren a Project C.A.R.S.

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 24.
  • Videó
Link másolása
A Slightly Mad Studios novemberben érkező autós címe vadonatúj előzetest kapott, amitől átértékelődik bennünk minden, amit valaha a szimulátorokról hittünk. A látványtól leesik az állunk, az tuti.

Legyél olyan versenyző, aki nem ismer lehetetlent, válaszd ki a hozzád legközelebb álló géposztályt, teljesítsd a kihívásokat, és kerülj a legjobbak közé. Ez a Project C.A.R.S. célja, és ami a grafikát illeti, nyugodtan állíthatjuk, hogy az élvonalba tartozik. A lenti előzetes tökéletes arra, hogy elidőzzünk a részleteken.

A játék novemberben jelenik meg PC-re, SteamOS-re, Wii U-ra, Xbox One-ra és PS4-re. Köszi, Tybeca!

11.
11.
gatti
Nekem volt Forza4-em , most pedig GT6-om van . A GT6 fizikája a jobb , élethűbb ! A Forza egyedül hangok terén jobb , de a GT6-ban az ki lesz javítva , ha betartják az ígéretüket .
5.
5.
crashpipi
Ez tényleg brutális, de sajnos a tesztelők videóiról nagyon nem ez süt le... :(
Az Assetto-val is így vagyok. Azt én is tolom, magas grafikai beállításokkal és sajna elég sok kívánnivalót hagy maga után a játék kinézete. :S
4.
4.
herlius
Azért a gameplay videók közel sem ennyire látványosak. A grafika csak simán rendben van, az autók fizikája pedig elég csúnya dolgokra képes, nem is beszélve a motorhangokról, ahol bőven lesz még tennivaló. Persze novemberig még van idő javítgani a cuccot, de én egyelőre nem dobtam magam hanyatt a látottaktól.
3.
3.
Cristiano
1.
1.
izolee69
Ez a grafika tényleg odaver rendesen... kár, hogy nem szeretem az ilyen autóversenyzôs játékokat. De ez az én egyeni szociális problémám. :-)
Aki rajongója az ilyeneknek, annak ez igencsak finom portéka.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...