Wolfenstein: The New Order - fél óra gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 25.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda ezen a héten is közvetített élőben egy kis Wolfenstein: The New Order gameplayt, szerencsére nem maradtok le róla, hiszen a Twitch rögzítette az eseményt. Számolhatjátok a hátralévő napokat!

A Bethesda tegnapi Twitch-közvetítésén ismét a Wolfenstein: The New Order került terítékre, láthatjátok, hogy hőseink hogyan szabadulnak meg a fogságból, illetve egy kis kórházas lövöldözést is átélhettek. A játékra már nem kell sokat várnotok: megjelenés május 20-án PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

24.
24.
br1Koo
#21: Mert a cod egy lélektelen pénzcsinálóaranytojásttojótyúk LETT, amit megvesz a sok kocagémer és direkt ronggyá van egyszerűsítve a sok buta kis pöcsnek. Ennyi a különbség csupán.
23.
23.
herlius
Azért abban megegyezhetünk, hogy egy FPS-nél túl nagy újdonságokra nem lehet számítani. Ez nem az a kimondottan kreatív kategória, ahol évente egetrengető újításokkal lehet előrukkolni. Viszont ez a Wolf az eddig látottak alapján kellően újnak hat, mind a sztori, mind a körítés tekintetében. Mint ahogy az előző rész is a párhuzamos világgal és misztikus képességekkel szvsz kellően új színt vitt a sorozatba, bár sokan pont emiatt nem szerették. Mindenkinek nehéz megfelelni, van aki folyamatos újdonságokra vágyik, van aki meg a régi vonalas shootereket kedveli. Ha viszont egy minden tekintetben minőségi cuccot kapunk, a fanyalgók is nehezebben találnak kivetnivalót. Reméljük a legjobbakat, eddig szvsz jónak ígérkezik az új Wolf.
22.
22.
guitarlord
#21: Nézzük meg a GTA-t pl. nem változik sokat, de nem jön ki évente, hagynak időt a részek közt és a CoD-al ez az egyik bajom (Nekem), hogy évente jön, így igenis szemet szúr, hogy nem változik semmit....
21.
21.
Pharaoh
14-15-17#: Érdekes, hogy egy CoD esetében ez negatívum!
20.
20.
Mortician
#19: Nem lesz benne multiplayer, a kampány kapja az összes figyelmet, szerencsére.
19.
19.
DON GONDOCS
A kampányról jut eszembe a multiról nem sokat mutattak, gondolom az csak töltelék lesz hála az égnek.
18.
18.
izolee69
#16: Valami 20 óra körüli idôre emlékszem egy korábbi cikkbôl. Az elég szép lenne, pláne, hogy FPS-rôl van szó.
16.
16.
Gamer70
Ez a játék nagyon ütős az eddig látottak alapján!Remélem a többi küldetések is hasonlóak lesznek.Na és persze reménykedjünk benne hogy a kampány időtartama elég hosszúra sikeredett!!!!!
13.
13.
herlius
Húha, ez a cucc egyre jobbnak tűnik. Az elején nagyon szkeptikus voltam, de most már nagyon úgy tűnik, hogy mégsem rontották el. Elképesztően jól eltalált a hangulat, igazi keménytökű shooter, jópár spéci dologgal megfűszerezve. Jó lesz ez:)
12.
12.
izolee69
#9: Ugyanazt az id Tech5 engine-t használja, ha jól tudom.
11.
11.
geforce8600
10.
10.
kopic
Nem rossz, nem rossz....
9.
9.
DON GONDOCS
#8: A Rage gépigényéhez hasonló.
8.
8.
geforce8600
Sziasztok!
Nem tudja valaki a gépigényét ?
6.
6.
br1Koo
komolyan mondom néha elég horror, de nagyon durva az egész cuccnak a hangulata, meg a kidolgozottsága. A kis cetlik újságok is nagyon durván rá fognak dobni a környezetre. Mégis vennem kell egy ps4-t....
5.
5.
izolee69
Kuuuurva jó!
Nagyon várom.
4.
4.
gnossos
Nekem is nagyon tetszik. Állati jó az atmoszférája, pluszban a animációk és a grafika is remek. Külön tetszik, hogy néhol német szinkron hallható, ez még autentikusabbá teszi az atmoszférát. Annak is örülök, hogy újra van HP meg medikit. Sosem értettem miért vették ki a legtöbb modern fps játékból az életerő/páncél értékeket. Szóval nagyon izgalmasnak néz ki, bár nem is vártam mást ettől a címtől :)
Be is jelölöm a május 20-át naptárban.
3.
3.
shooter1234
Na végre egy rendes gémpléj, ahol nam csak a nagy mészárlások vannak összevágva. Ez alapján bejövős a játék.
2.
2.
atesz89
Jó a játék meg Jess se rossz!
1.
1.
jonyjok33r1991
Tetszetős :) Nekem nagyon bejön :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...