Készül a PlayStation 4-es Dragon Ball

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bandai Namco megerősítette, hogy már javában készül az új Dragon Ball-játék, amely PS4-en is napvilágot lát. Azért az előző generáció masináiról sem feledkeznek meg, a rejtélyes új cím PS3-ra és Xbox 360-ra is kijön.

A japán V-Jump manga magazin legfrissebb számából kiderült, hogy a Bandai Namco már javában dolgozik az új Dragon Ball-játékon, amely a sorozatban elsőként PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. A kiadó nem feledkezik meg a PS3- és Xbox 360-tulajokról sem, az előző generációs konzolok is kapnak egy-egy portot.

Íme, az első scan:

Az egyelőre még alcím nélküli Dragon Ballban visszatérnek a már jól ismert karakterek, hőseink pedig egy időgépre is szert tesznek, amivel a közeljövőbe utazhatnak. Új helyszínként egy high-tech metropolisz is beköszön. Várjuk már?

18.
18.
krájsz
Egy Tenkaichi 3 és a Raging Blast 2 keveréke +új dolgokkal ütős lenne nagyon, nem az ilyen előző szériák mint az ultimate tenkaichi meg a battle of z, nagy rakás szarok voltak...Pedig ez az anime olyan amit még az unokáim unokáinak is kötelező lesz megnézni!!
17.
17.
Quent1n
Az a baj, hogy csak ezekbe a verekedős vackokba tudnak gondolkodni... Egy normális kalandjáték kéne legalább Burst Limit féle verekedős résszel aztán jónapot. :) És grafikához sem ártana hozzányúlni, mert az évek során egyszerűen túl "tiszta" lett az animéhez képest. Legalább a ruhák rongyolódhatnának vagy valami ha már vérről szó sem lehet.
16.
16.
kazuma1989
Ugyanolyan, kisebb felbontással ..
15.
15.
thelegendary
PS4 re, remek, nem mondanám, hogy nem vártam már ezt a hírt...
El is tudom képzelni milyen lesz az előző generációs port :P
14.
14.
ulikedegs
várom hogy mi sül ki belőle, de van egy olyan sanda gyanúm hogy a budokai 3 utáni iszonyatosan gyenge színvonalat fogja hozni... :(
(bárcsak nem így lenne)
13.
13.
Yanez
#12: Úgy néz ki már nagyon az animébe merültél. :D
12.
12.
giga321
Én inkább egy nagyon fasza One Piece játékot várok ps4-re. Remélem nem feledkeznek meg róla. De akkor az olyan legeyn, hogy 001 réztől egészen a Dressrosás ARC-ig.
11.
11.
keiji maeda
Dragon Ball Z Budokai 3 (ps2) számomra még mindig ez az etalon azt a lécet kéne megint megugrani vagy legalább megsúrolni vagy valami .
10.
10.
KeXxX
A legutóbbi is szar volt (demó alapján). Még PS2-őn volt egy fasza Dragon Ballz játék, azóta nem igen játszom ilyenekkel...
9.
9.
Yanez
Nem értem minek erőltetik ezt a sok DBZ játékot, pláne, hogy alig van különbség köztük. A legközelebbinek a címe lehetne már akár Call of DBZ. Viszont egy sima Dragonball (amikor Goku még gyerek) kalandjátéknak nagyon örülnék és valljuk be, új színt hozna a mostaniak mellett.
8.
8.
Deadpool
Szerintem nem, egy ilyen DB játék nem kell. Az utolsó jó DB játék a PS2-es Budokai 3 volt, annál még nem csináltak jobbat, és ahogy elnézem, egy jó darabig nem is fognak.
6.
6.
tupaccc
A Dragon Ball meg Naruto játékok szerintem már rég elérték az anime grafikai szintjét, azt túllépni meg már fura lenne. Next-gen grafikának így értelme úgymond nincs, ide egy normálisan összerakott játék kellene végre, mert a DB játékok évek óta szenvednek, amíg a Naruto játékok egyre tökéletesebbek.
5.
5.
Sun9us
Mi kéne, egy jó dbz játékba?
Normális, rajzolt grafika, nem ezek a gagyi gumi babák. (cell shaded)
Rendes kombó lista, nem a mostani 2 gombos irányítás, meg a futok az ellen elől, gyűjtöm a ki-t, aztán messziről nyomok egy szuper támadást, egy gomb lenyomásával.
Az ssj átalakulásnak legyen is értelme, ne csak a kinézet, meg a szuper támadás változzon.
Booster lapok rendszere rendszer legyen, ne egy megveszekedett káosz.
Oldal nézetet!!!, vagy legalábbis ahhoz hasonlót, ne ilyen váll fölötti valamit, ahol nem is látom az ellenfelet, meg hogy mit is csinál.
Rombolható környezetet. Ha egy városi pályán kezdek, egy qurva nagy kráterben akarom befejezni a harcot.
Rendes story-mód-ot, fejezetekre, movie-k ra lebontva. (animés átvezetőkkel?)
Budokai
Chalenge tower
Rendes kioldható dolgok, mint ruhák, skin-ek, booster lapok, nem ilyen full értelmetlen baromságok, mint a képek, zenék, meg mindenféle bisz-basz.

Kb. ennyi, de úgysem csinálják így, mert akkor nem zúdíthatnák ránk a szarjaikat 1-2 évente, mert a köv 10 évben mindenki ezzel játszana.
4.
4.
3.
3.
interfox
Gigantikus méretű csatatér = instant vétel, de ha csak grafban lesz jobb, nekem nem fog kelleni!
2.
2.
toriell
1.
1.
DON GONDOCS
Már az utolsó dragon ball játékok is harmat gyengék voltak. Van még remény egy jó DB játékra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...