E3 2014: Assassin's Creed: Unity infózuhatag

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 11.
  • Hír
Link másolása
Érkezett néhány érdekes infó az újgenerációs Assassin's Creeddel kapcsolatban, kiderült például, hogy minden tekintetben ez lesz a legnagyobb rész a sorozat történetében. Kompetitív multi viszont nem lesz benne.

Az Assassin's Creed: Unity Párizsa lesz a legnagyobb város az Assassin's Creed-sorozat történetében, a fejlesztők szerint még az Assassin's Creed IV szigetvilágánál is nagyobb bejárható területet tisztelhetünk benne.

Ráadásul a részletességre sem lehet panasz: a Notre Dame-ot például egy az egyben lemodellezték, ha a főszereplővel, Arnóval belépünk a katedrálisba, az pont olyan hatalmasnak hat, mint valójában. Apropó, belépés: a játék épületeinek egynegyede már belülről is bejárható, ami szintén rekord a korábbi részekhez képest. Alex Amancio, a játék kreatív direktora szerint Párizs egyes negyedei is változatosabbak.

A játék kooperatív küldetései opcionálisak lesznek, történetalapúak és egyedül is végig lehet őket játszani - a játék világában kapjuk meg őket, ergo nem kell külön menüpontban matatni, vagy ilyesmi. A fejlesztők ígéretei szerint az egyjátékos küldetések kedvelői nem érzik majd, hogy háttérbe szorulnának ezek miatt, a kompetitív multi rajongóinak viszont nincs okuk örülni: ezt a játékmódot kivették.


Egyéb infóink: külön gombot kap majd a guggolás, lesz modern szekció, és bár Amancio a Revelations direktora is volt, megígérte, hogy a tower defense küldetések ezúttal kimaradnak...

Az Assassin's Creed: Unity október 28-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - egyjátékos gameplayt itt, kooperatív videót pedig itt találsz.

17.
17.
Radagath0411
Sziasztok! Nagyon szeretnék multiban AC Unity-t játszani ( XBOX ONE ). Ha van kedvetek vegyetek fel : Radagath0411
16.
16.
KASBEJ
Szerintem is jó, hogy kivették a multit. Eleinte szerettem, még a Brotherhood és a Revelations multijával sokat játszottam anno, de a 3 és 4 multijával kb semmit. Nekem a singleplayer a lényeg és sztem az AC fanok nagy részének is,
15.
15.
#12 #13 #14: "a 4 külön játszható dlc-je". Ez a Freedom Cry, később standalone lett belőle.

Ha csak a nagygépes részeket számoljuk, igenis a hetedik rész lesz az idei. (A Liberation hiába indított Vitán és lett később PC is belőle, nem sorolnám ezek közé.)

#2: Azért attól, hogy most külön gombot kapott, attól eddig is lehetett ugyanúgy sunnyogni.

Viszont én is örülök, hogy a halál fölösleges multit végre kivágták a kukába. De szerintem akinek bejött, nem kell félni, a Comet-ben könnyen lehet hogy még látni fogjuk.
14.
14.
Giggsy
#13: A Freedom Cry az nem csak kiegészítő a Black Flaghez?
13.
13.
rókaszőr
#12: Nem annyi jött ki összesen! mert ott van a Freedomy cry és a Liberation is!
11.
11.
3. Vagy lesz egy nyugi magyar valtozat ahol semmi izgalmas nem fog tortenni.
10.
10.
#8: Azt nem tudjuk, hogy mire gondolt mert ma dupla fogalmazasgatlot vett be.
1. Szerinte lesz belole, ugyhogy nyugodjon meg es be is azonositaotta, hogy magyar emberrol van szo aki nem "nyugi" most e kapcsan.
2. Vagy csak nem jol hanyta ossze a mondatot es a: lesz belole magyar, nyugi akart lenni.
Ezt sosem tudjuk meg....
9.
9.
Giggsy
Jó, hogy kivették a kompetitív multit, így legalább több idő lesz annak a résznek a fejlesztésére, ami tényleg számít is.

#2: Nem volt rossz a kalózos romantika, de ha megnézzük, a Black Flag az kalóz játék volt, nem Assassin's Creed.
8.
8.
KeXxX
#5: Persze, hogy kap. Cristiano testvér megerősítette neked. És már amúgy is neki látott a fordításnak, a végeredmény lehengerlő lesz.
7.
7.
Cristiano
#5: lesz belőle nyugi magyar :D
6.
6.
equinox42
Csak egy dologért könyörgöm! Ne legyen 1-2 gombra kiosztva minden.Szörnyen élvezhetetlen számomra a IV emiatt.Meg a III is emiatt volt rossz játékélmény téren nálam.
5.
5.
Claymen
Engem az érdekelne, hogy kap-e magyarítást, mint Black Flag.
4.
4.
DanStalker72
#3: igen, és még vannak, bár a 3 és a 4 multija után jobb lesz, ha kiveszik :)
3.
3.
XStormsniperX
"a kompetitív multi rajongóinak viszont nincs okuk örülni: ezt a játékmódot kivették" Voltak rajongói? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...