Heroes of the Storm - alfateszt Európában is

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 23.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard bejelentette, hogy új régiókban is kezdetét veszi a Heroes of the Storm alfatesztje. Hamarosan az ausztráliai és európai játékosok számára is elindul az arénaharc, csak győzzük kivárni.

Minden vágyad, hogy kipróbálda Blizzard MOBA játékát? Megvan rá az esély, lévén Észak-Amerikán kívül is elstartolt a Heroes of the Storm "technikai alfája". A bővebb részletekért látogass el a hivatalos oldalra.

A Blizzard hamarosan kiküldi a kulcsokat az európai, ausztráliai, latin-amerikai, új-zélandi, délkelet-ázsiai játékosok számára is. Fontos tudni, hogy mindenki az angol klienst kapja meg, a lokalizációk készítése még folyamatban van, viszont az ingame vásárlások során mindenki a saját valutájával fizethet.

Mondanunk sem kell, korántsem biztos, hogy téged is kiválasztanak majd, de mindenek előtt tessék szépen regisztrálni itt.

10.
10.
drakecsaj
#5: True, ráadásul olyan regéket is hallottam hogy úgy csinálják meg a mapot hogy ne legyen sok lagg, magas fps. Remélem úgy is lesz.
Nekem eddig a LoL a befutó, talán ezt is kipróbálom.
9.
9.
Lorthirash
#1: Pedig jók aki szereti a bajnokságokat meg tétekre játszani annak nagyon jó ráadásul közösségszervező is tud lenni egy vérbeli csapatjáték.
8.
8.
SLi
már egy pár hónapja bepipáltam hogy érdekel a béta, a bn profilomban remélem ez előny
7.
7.
Elyas
Én kiprobálom, érdekelnek a hősök benne :)
6.
6.
Giga0509
5.
5.
Adamknight
#4: Azt tudod ugye, hogy a LoL-t hiába újítják a gépigénye attól még ugyanaz marad, sőt a hivatalos fórumokon inkább azt írják, hogy a gyengébb gépeken még jobban is fog futni.

Hát, egy körre lehet elviszem a haverokkal, de mint már valaki korábban is említette: egyik mobából nem nagyon vándorolnak az emberek másikba, inkább maradnak annál az egynél.
4.
4.
markoci555
Na, most hogy újítják a lol-t, lehet hogy úgyse megy a gépen, dota meg még jobban felejtős, ez lehet a megfelelő választás?
3.
3.
Cristiano
ki próbáltam nem tetszett
2.
2.
B-Shaggy
#1: Ha a csapatodban egy retardált nincs, és már magasabb szinten vagy, érted a játék lényegét, akkor nagyon jó. Nehéz megunni, mivel minden egyes meccs más, mint az előző.
Azért azt hozzátenném, hogy ezeket a játékokat nem nagyon lehet " kipróbálni" az első pár meccs ( vagy akár az első száz) lehet, hogy borzasztó lesz, időbe telik, mire rájössz a dolgokra. Persze ha valaki nem érdekelt a műfajban, attól nem várható ez el.
1.
1.
Kipróbáltam a hétvégén több MOBA-t is, hát elég borzalom :-D Hogy nem unják meg az emberek ezeket a játékokat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...