Destiny béta - nem lesz 1080p az Xboxon

  • Írta: Arell
  • 2014. július 17.
  • Hír
Link másolása
Bár David Dague megerősítette, hogy a PS4-es nyilvános teszt alatt Full HD felbontást kapunk, mint kiderült, az Xbox One ezt nem tudja majd hozni. Ne aggódjunk: a teljes verzióban természetesen nem lesz megalkuvás.

Bár nem lett megerősítve, hogy az Xbox One pontosan milyen felbontást enged majd a Destiny bétafázisa alatt, a hírek szerint a 1080p-t ez alkalommal nem fogja hozni - tudtuk meg az IGN live feedjéből.

A frissítés, melynek köszönhetően a hivatalos kiadás után már egészen biztosan FHD-ban, 30 fps mellett is élvezhetjük a játékot, a Kinect mozdulatkövető szolgáltatását távolítja majd el a játékból, hogy GPU-erőforrásokat szabadítson fel a grafikus megjelenítés javára.

A Destiny béta ma este hétkor kezdődik a PlayStation-rendszereken, majd július 23-án bekapcsolódhatnak az Xbox One- és Xbox 360-tulajdonosok is, egészen az első fázis végéig, mely július 27-ig tart.

32.
32.
Huszarrrr
#21: Mivel látom ,te nagy konzol barát vagy:D Megkérdezném miért döntöttél inkább a one mellett ( hiába ,hogy megveszed majd a ps4et is)? Én őszintén szólva nem tudom eldönteni melyik a jobb vétel ,mindenhol a ps4et mondták a boltoknál mivel erősebb jobb játékokat kapsz ingyen a ps+é ,de egy kicsit elbizonytalanodtam a psn összeomlása miatt. Milyen gyakori ?Mondjuk hozzáteszem nekem sokszor omlott össze a live is...
31.
31.
NECROSMOKE
Sztm. 720 meg 1080 kozott szemmel alig lehet kulonbseget tenni. Akkor lehet a legjobban ha ugyanarol a tajrol van egy 720 meg egy 1080 kep. Ha 720 p-ben jatszom, a fingomot fogja zavarni az, hogy most azert lottek meg vagy estem be a szakadekon mert nem 1080 p-ben voltam. A 720 mar egy nagyon jo grafikai felbontas.
30.
30.
p3ti
#21: Ezt a nótát minden hírnél le lehetne játszani. Már nem arról szól a Gk hogy pl. egy Trailer után mindenki normálisan hozzászól, hanem jönnek az ilyen IQ bajnokok, és elkezdenek a másikra mutogatni. Ami a legidegesítőbb, hogy tudatlanok és buták és ennek még hangot is adnak.

Azért igazán kíváncsi lennék, hogyha le lennének takarva a konzolok, és ugyan azzal a kontrollerrel lehetne irányítani őket, akkor hányan vennék észre a különbségeket. Mintha már semmit sem számítana a játékélmény
29.
29.
Cipo3
#21: +10 pont ezért a véleményért.

Kancket megvédeném. 8 éves vagy vagy a gyereked nevében írsz? Nem tudjátok felfogni, hogy gyerekeknek készült, A gyerekeim negyedszer tolják végig mert nagyon jó játék. Nekem a grafikája a gyermekded rajzi világa miatt tetszik. Kb. 12-16 nekik való játékot toltak végig és ha megkérdem még mindig a kanck a legjobb. (Trine 2, lego-k, indie-k stb.)
28.
28.
deviques
#27: A béta kód szerető gazdára talált.
27.
27.
deviques
Sziasztok. Van egy béta kódom, ha kell valakinek. Csakis PS4-re és csakis európai szerverre jó, tehát USA-s account-tal nem fog menni. Ha kell valakinek írjon privátban.
26.
26.
ADMlN
#25: Őszintén érdekelne, hogy szerinted mitől lesz egy játék izgalmasabb, vagy élménydúsabb csak azért mert PS4-en játszod és nem mondjuk Wii U-n.
Csak mert ha jól értelek akkor ezt állítod.
25.
25.
TheDeathFlash
Nekem mindig psem volt és lessz is és nem fanboyság miatt hanem mert számomra ez az ideális.PSN néha bezápul főleg ps vitán de szerintem ezek ellenére azoknak akik tényleg csak a játék izgalmáért és élményéért játszik annak a ps4 való.
24.
24.
TheDeathFlash
Hu és akkor mi lessz? :O most nem 1080p mindenki dobja ki az xbox one-át. XD Amugy meg a destiny hasonló lessz mind a borderlands ezért a szememben már 100000000x jobb mint bf vagy cod vagy bármi más tömegcím :) ismétlem az ÉN szememben
23.
23.
Rocco-001
Ezt a pechet... Szerintem a végleges verzionàl sem hozza az X az 1080p t.
Es ez igaz lehet a későbbi jàtékoknàl is..de ne legyen igazam... :)
21.
21.
Ra1D3n
#19: Akkor kérhetnék egy kis objektivitást? Lassan 1 éve kint vannak a gépek, és még mindig nem sikerült továbblépni itt egyeseknek azon, hogy per pillanat mekkora a különbség. Joska írta, hogy mi a gond az Xbox oldaláról(amin tulajdonképp még a Sony is sokat fog változtatni a saját részéről), az SDK nem kis fejlődés előtt áll. No meg, azért közel se hasonlítsuk össze a legtöbb eddig megjelent játékkal, mert azok motorja többnyire nem Xbox One-ra és PS4-re készültek, csupán csak nyers erőből lehet kihozni a FullHD felbontást(lásd pl: AC4), amelyik téren a Sony gépe jobb, viszont a One-nak ott van egyenlőre kihasználatlan forrásként az ESRAM.

És ha már ennyire lucskosra nyaltuk a Sony seggét, akkor azt se felejtsük el, hogy most, hogy megy a béta, a PS szerverek nem is bírták az iramot, és megfeküdtek. Van egy kisebb összegem arra, hogy az MS oldaláról ugyanez nem fog megtörténni megérzésem szerint...

BTW: Killzone-al többet játszottam mint kellett volna(1,5 óra, de 30 perc után dobni kellett volna ki a picsába a gépből, mert valami botrányosan szar és unalmas, a multija meg labdába sem rúghat akár a CoD Ghosts-al szemben sem, pedig aztán a ghosts egy nagy nulla), Knack-et havernál próbáltam, és amellett, hogy van egy egyedi undormány képi világa(ami miatt nem lehet megszeretni), elég tré maga a cucc. Az infamous Second Son viszont nagyon tetszett és csak emiatt hiányzik itthonról egy PS4 jelenleg, a 360-PS3-Xone szentháromság itt figyel a tv alatt, és várják, hogy 4. társuk mikor éri el a megvásárolandó státuszt... Majd talán az Uncharted 4 lesz az ideális cím a vásárláshoz.

Örülnék, ha végre az ilyesfajta mocskolódásról leszokna már a fullra PS párti tábor. Nem lehetne simán csak szeretni a játékokat azon a platformon ami kijön, legyen az PS, Xbox, PC vagy Nintendo? Totál az van a fejemben, hogy itt egyesek nem is a játékélmény miatt vesznek egy gépet, hanem csak azért, hogy játszhassák a megmondóembert minden egyes hírnél, és közben meg lélektelenül nekiülnek egy címnek, csak azért, hogy elmondhassák, hogy ezernyócvanpében futott, állszaggató látvány mellett, meg levonják azt a konzekvenciát, hogy másik gép ezt nem tudná(hozzáteszem, jelenleg nem tudja szvsz), közben meg végigunta az egész játékot. Ilyen lenne egy mai gémer? Ha igen, akkor szégyellem, hogy közéjük tartozom.
20.
20.
bema695
nem 1080p? na most volt elég, megyek és kinyírom az egész családot
19.
19.
Dark_Temptation
#10: eszem ágában sincs beindítani a flamelést, de minden más hírnél így xbox,úgy xbox most meg ilyenkor persze hallgatnak. nekem volt x360-am és most ps3-am van, sokkal jobban megvagyok elégedve a ps-el. 2x volt x-em mind a 2x beszart a ps már megvan több mint 3 éve és a mai napig szuper. nem vagyok fanboy az x is jó a maga módján de én a ps-t preferálóm. sajna shadow fallról nem tudok nyilatkozni nincs ps4-em :/
18.
18.
greenmelon
#15: http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/ab5nmDB_460s_v2.jpg

:D
15.
15.
dshadow
Console peasants: nem érdekel a pc grafikája a konzol jobb
PS4 peasant: HÁHÁHÁHÁ Az Xbox grafikája szarabb

fuck logic
14.
14.
Csoki80
#1: Raraksz a tetejere egy PS4-et???
13.
13.
toriell
#10: Ez azvégre Ultra Hd ban adják ki,nem kell itt semilyen FULLos ppp :DDDDDD
12.
12.
supair
#10: Ők az igazi gémerek Ra1D3n.
Én kérek elnézést minden valamirevaló játékostól hogy az alant elterülő egyedek megnyikkantak.
11.
11.
Ghost26Dave
10.
10.
Ra1D3n
#4: És akkor most várhatod, hogy a gyenge próbálkozásoddal beindítsd a flamelést a hírnél :). Amúgy meg ha objektívan tekinted, a teljes ugyanazt fogja tudni a Destinyből mindkét gépen. Nem értem mire fel megy a lovaglás a ezernyócvanpére. Killzone Shadow fail is erenyócvanpé, és mégis szar játék... Knack szintúgy...
9.
9.
Cristiano
állítólag jövőre jön pc-re
8.
8.
Khaszás
Engem az érdekelne hogy néz ki a játék ps3-on valahogy nagy a hallgatás van efelől.. nincs 1 árva gamplay-se az összes ps4-es, csak nekem tünt fel eddig, vagy csak engem zavar? :P
7.
7.
MrLentoFan
#1: Ne légy már ennyire szívtelen XD Amúgy várom a blog bejegyzéseket és a véleményeket!
4.
4.
Dark_Temptation
és akkor most várom az elvakult x fanokat és a kommentjeiket, hogy igenis jobb az xbox :D
3.
3.
Ecneb
#2: Engem is érdekel a dolog, jó a kérdés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...