Elite: Dangerous - negyvenhét percnyi játékmenet

  • Írta: Arell
  • 2014. július 17.
  • Hír
Link másolása
Közel háromnegyed órányi demonstrációt láthatunk a Star Citizen méltó riválisából, amely alaposan bemutatja a múlt századi Elite-szérián alapuló űrszimulátor béta-változatában megtapasztalható fícsöröket.

Vegyétek elő a pattogatott kukoricát, és dőljetek hátra, az Elite: Dangerous című nyílt világú űrszimulátorban ugyanis most több mint negyven percig gyönyörködhettek! Lesz térugrás, galaxisnézet, űrállomások, vásárlás és rengeteg magyarázat. A prémium bétát aktívan tesztelő DaSquirrelsNuts nem spórolt az idejével, hogy bemutassa az 1993-as Elite folytatásául szolgáló játékot.

Az idén érkező Elite: Dangerous normál bétatesztje július 29-én kezdődhet.

4.
4.
Nosam
#3: Nem tudom mit rontottak volna el az XR-ben, nálam full grafikával fut, igaz I7-em van 32 giga memóriám, és a videokártyámon kétszer annyi ram van mint sokak gépében.

De XR-ben akkora űrvárosok vannak olyan hatalmas hajók és minden egyéb, hogy leteszed tőle a hajad. Méltatlanul lett lehúzva az a játék. 2.0 Patc-tól felfele, a világ egyik legjobb játéka. Egyébként pedig német termék és most kb már olyan, mint az I8-as BMW. Egyetlen hibája van, nincs multiplayer, de nem is hiányzik sokszor a sok idióta, cserében viszont saját birodalmat építhetsz!
3.
3.
kredencferenc
Minden reményem ebben meg a Star Citizenben van. Az X-rebirth-et iszonyatosan elrontották.
2.
2.
ArrowCross
Pattogatott kukorica nincs, rántotta van.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...