Húsz perc gameplay a The Sims 4-ről

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 21.
  • Videó
Link másolása
Az EA egy csaknem húszperces gameplay videóval jelentkezett a hétvégén a The Sims 4-ről. A Maxis sikervárományos játékához válthatunk Premium-tagságot is, így korábban hozzáférhetünk az új tartalmakhoz.

Az EA a Battlefield Premiumhoz hasonló rendszerrel kedveskedik a The Sims 4-tulajoknak is. Ha Premium-tagságot váltunk a Maxis életszimulátorához, korábban hozzáférhetünk három új letölthető tartalomhoz, mint a normál felhasználók, és további exkluzív elemeket (ijesztő jelmezes bulihoz, táborozáshoz és szilveszteri mulatsághoz kacsolódó cuccokat) is kapunk. 

Magyarán egyfajta éves bérletről van szó, így a rajongók kedvezményesen és hamarabb juthatnak hozzá a megjelenés után érkező DLC-khez.

A The Sims 4 szeptemberben 4-én jelenik meg PC-re, valamivel később Macre is.

22.
22.
sajttaller
#21: Simán, legalábbis 3. részben barátnőm amikor megvette másnap mesélte, hogy a játékban a gyerek belefulladt a medencébe, pedig semmit nem csinált vele...
21.
21.
drakecsaj
#18: Medencébe lehet még fullasztani őket? :D A 3. része kimaradt az életemből, nekem a 2. az istenkirály.
20.
20.
Dante2014
19.
19.
kastorhun
Ennyire sok értetlen embert, mit lehet változtatni komolyabban?
Ez 6 karikás vagy talán még annyi se, azt vártátok hogy tolvaj vagy és elvágod az áldozatok nyakát vagy mi?
A környezetet elég megnézni sokkal szebb és élettel telibb mint ami eddig volt, több lehetőség is van.
Én leginkább annak örülnék ha a munkahely és az iskolai életet is rendesen látnám és ott bent tudnám irányítani a simeket
A grafika talán tényleg lehetne szebb is, de szerintem sokkal szebb mint a sims 3, a környezet kismilliószor jobb, élettel telibb, és így legalább nem kell majd 6 gb ram és gforce gtx 770 hogy elfusson.
18.
18.
ViktorG
#15: Semmi gond, a házat akkor is magadra tudod gyújtani a játékban :)
17.
17.
zsusensei
Zsebtolvaj bevetésen még ott sem vagy de a zsebedben turkál.
Amúgy ahogy olvasom a legtöbb ember a grafikán van kiakadva .
Ami persze jogos mai játékokhoz képest csecsemő rajz.
De ahogy irták előttem is a cél az, hogy egy kő sziklán is elfusson a játék.
Mellesleg szerintem úgy vannak vele, ha nem tetszik csinálj jobbat, azaz szabad út a modderkedésre.
Speciel ha mondjuk simshez viszonyítom nem ronda (egyéni vélemény) .
Az üzleti kérdés meg... hááááh.. nemis számítottam másra. Sims 3-nál nagyon elkanászodtak és amig annyian veszik meg a játékot (csak a neve miatt..vagy h a gyerek ne visítson: "unatkozoook") hogy hasznuk van belőle, addig nyiltan az emberek szemébe röhögnek miközbe zsebelnek. Ha megteheti mért ne tenné.. ennyi.
16.
16.
Banszien
Háát, nemtudom. Nekem nem nagyon jön be. Hülyeség, hogy nem számít a grafika, a Sims esetében mindig is azok a modok és contentek voltak a legkeresettebbek, amik még és még realisztikusabbá tették a játékot. Igen is sokkal jobb lenne ha ebbe az irányba haladtak volna, hogy minél realisztikusabb legyen. És az ilyen magyarázatok, hogy hát a célközönség meg ilyenek az bullshit... ha kb 15 évesekről beszélünk, akkor már simán mondhatjuk hogy élvezhetőbb ha valósághűbb, kb az 5 éveseknek kéne mindenáron meseszerű grafika. (oké, nem kell crysis-nak lennie, de ezek a sziklák, te jó ég...) És ez idegesít, hogy kitalálnak mindenféle hülye magyarázatot, hogy hát főleg gyerekeknek készül, meg hogy ez így art (!!!), meg funky meg nemtudom. Istenem, mindenki tudja hogy azért ilyen, mert így az 5000 éves gépeken is elmegy, és az atyaúristen is meg tudja venni.

Nincs azzal baj, ha egy cégnek érdeke a profit, ez tök normális. De amikor konkrétan belesz@rnak a rajongók vágyaiba (konkrétan egyszer elég felmenni bármelyik modos oldalra, és minden 2. valami realistic mod.), és ilyen feltűnően csak a pénz és a pénz, az rohadtul irritáló. (+ ugye az negyedszerre is kiadott ugyanolyan kiegészítők majd)

1 esélyt talán adok majd neki, de ez a 20 perc alapján nem történt olyan hú de sok változás a 3-hoz képest. Elég nagy csalódás.
15.
15.
Dante2014
Szinte egy az egyben The Sims 3 ..:/ Talán nyitottabb, ennyi.
HA ki is próbálom, tutira Kemurit fogom benne karaktergenerálni, igaz nem tudom hogy néz ki, de a lehető legnyomibb embert csinálom meg, és majd vele trollkodom. :D Kár, hogy a medencébe vizelés már nem pálya mostanság az újabb részekben..:S
14.
14.
strike19
#9: Minden igaz tényleg jobb lesz.Az Maxis embere mondta ,hogy a játékosok nagy részének nincsen csúcs konfigurációja ezért megkötéseket kellett bevezetni.De majd meglátjuk szeptemberbe.
13.
13.
Đany
DLC-ből itt se lesz hiány...
12.
12.
Teuton
Jó látni hogy a bemutatott dolgok nagy része már benne volt a korábbiakban is, de azért próbálnak úgy beszélni róla mintha új lenne.
11.
11.
Wr4th
eddig minden sims resznek adtam egy-egy eselyt igy ennek is fogok... bar sosem tudott hosszasabb ideig lekotni azt el kell ismerni h a karakter generalas es a haz epites mindig is naon tetszett ;) :D
10.
10.
Cristiano
#9: biztos jobban lesz :)
9.
9.
zarándok
Remélem, hogy jobban lesz optimalizálva mint a 3.
8.
8.
KeXxX
#7: Érdekes, hogy a felsoroltak közül 1-2 fejlődött és nem csak grafikailag. De ez a Sims kibaszott ronda már nem azért. 6 pontnál többet úgyse fog majd kapni. A Sims 1-2-vel régen sokat játszottam de ezzel nem hiszem, hogy fogok. Max. egy próba.
7.
7.
DON GONDOCS
Valami sosem változik, Fifa NFS, Fight Night, Street Fighter, Rock Band és a Sims
6.
6.
K2 The Highest
#5: Márpedig ez felháborító! Én is tudom, hogy ezt egyedül a profit miatt csinálják, de amikor már ennyire kis dolgokért és ennyire pofátlanul csinálják, akkor már igenis kinyílik a bicska. Eddig is húztak, ahol értek, de kezd már elfajulni az egész.
5.
5.
Clayman
#4: Semmi felháborító nincs ebben. Ez egy cég, az a céljuk, hogy minél több pénzt keressenek. Ha nem vennék annyian a sok DLC-t, meg a többit nem így csinálnák. Ha tudnák, hogy megveszik a "nagyobb felbontású ikon DLC-t" akkor azt is pénzért árulnák...
4.
4.
K2 The Highest
Imádom a Sims szériát, de az az "üzletpolitika" felháborító... Egy életszimulátorban Prémium, hogy hamarabb kapjak meg cuccokat. Azért ne fizessek, hogy a nagyobb felbontású ikon DLC megvásárlása után, azonnal jelenjen meg az asztalomon?
3.
3.
strike19
#2: Már csak az lenne a kemény ha valós áron kéne megvásárolni a dolgokat.
Pl:sims-ednek veszel egy telket és fizetsz 3 000 000 Ft-ot.
2.
2.
randall13
Remélem akkor már a kiegészítőkhöz is lesznek DLC-k...
1.
1.
strike19
Sims prémium.Mi jöhet még Early Access?
Ez az EA nagyon kapzsi lett.A kiegészítőt érdemesebb venni mint DLC-ét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...