Idén már nem látjuk többet az új Doomot

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 21.
  • Hír
Link másolása
Mármint, aki nem volt az idei QuakeConon, az eddig sem láthatott belőle túl sokat, de az is biztos, hogy 2015 előtt nem is lesz lehetősége belenézni a várva-várt FPS-be. Persze a legutóbbi demónak is megvolt a maga célja.

A múlt heti QuakeCon látogatói nézhettek bele először hosszabban is az új Doomba, ám nagyon úgy tűnik, hogy ami a rendezvényen történt, az ott is marad: az id Software és a Bethesda idén már biztosan nem mutatja be újra a játékot.

Az első teaser az E3-ról

Pete Hines, a Bethesda PR- és marketingigazgatója szerint a reboot még nem áll készen a nyilvános bemutatóra, és a fejlesztők döntik el, hogy mikor nézhet bele a nagyközönség is. Hines becslése szerint 2015 lehet a legkorábbi időpont, mikor újra előkerülhet a játék, a QuakeCon-exkluzív demó pedig inkább a rajongóknak szólt, illetve ezzel is be akarták bizonyítani, hogy minden rendben az id Software-nél.

Az új Doomról egyébként Zoenn elég sokat írt a múlt héten, a részletekért erre tessék!

17.
17.
kredencferenc
#12: Speciel a 3-ra gondoltam az első kettő nem volt nagy durranás (lehet kövezni)
16.
16.
RayErizo
15.
15.
Vidofone
"Idén már nem látjuk többet az új Doomot"
Amennyit meg eddig mutattak és láthattunk belőle valószínűleg még azoknál sem okozott visszafordíthatatlan szemlencse kopást, akik eddigi összeset megnézték
EGYSZERRE!!!
13.
13.
PrimYaz00
#4: blizzard inkább csak kockáknak csinálj játékot, akik egész nap az ő fosukkal játszik, ezért egy rossz cég...
12.
12.
PrimYaz00
#5: ... mi olyan kurva nagy story a bioshcokban, hogy egy ember irányít, aztán megölöd... ilyen szintű story van más fps játéknak is (ha mindenki az 1.-ről beszél persze) pár napja fejeztem, be de olyan kurva unalmas volt, hogy a 3-ra még nem szántam el magam, a 2. meg állítólag szar is és nem kapcsolódik a 3.hoz
11.
11.
Dante2014
#8: Ezt a Lara babát személy szerint szívesebben venném, mint a régit.:D
A cikkhez: reboot-ellenes vagyok, de a Doom már ősrégi, és a 3 óta csak annyi történt, hogy kapott egy feltupírozott változatot. Most tiszta lappal indul ismét, reméljük, jól sül el. A Tomb Raiderre visszakanyarodva, ott a legjobb dolog volt, ami történhetett. Régen lekötött, ma már hozzá sem szagolnék. Az új viszont tetszett..:) Lara pedig... :$
8.
8.
JohnDoe
#4: hmm... Tomb Raider egy újabb QTE halmaz, ahol már gondolkodni sem kell, ez aztán a nagy váltás. Maximum Lara mell méretében történt meg az a bizonyos "váltás" :D
7.
7.
Papus
Mecha-sátán?Érdekes....
6.
6.
Cristiano
kár pedig vátam idén lesz gameplay
5.
5.
kredencferenc
#4: Azt hiszem a DOOM-nak pont az a lényege, hogy menj előre és hentelj. A harmadik részt meg nem is szívesen nevezem DOOM-nak. A DOOM sose volt horrorjáték ezért se értettem azt a részt. Nuku sztori? Egy FPS-t se láttam amiben valami eget rengető sztori lett volna. ( a Bioshock inkább már valami filmre hasonlított). Szerintem jó poén szinte céltalanul sátánista szörnyszülötteket aprítani. Egy nagyon keményen végigmelózott nap után üdítőbben hat mintha mondjuk valami világmegváltó okosságon kéne agyalni. Azt meghagyom a hétvégékre.
4.
4.
Cipo3
"várva-várt FPS" LOL várja a fene. Talán vonz egy 18 évest akinek ez élete negyedik FPS-e. De már a 3. részben is láthattuk, hogy történet nuku, csak menj és hentelj néha ijedj meg a hirtelen eléd ugró szörnyektől.

Ennél azért jóval több kell ma már és erre az ID nem képes. Tomb Raider-nél tudtak kegyetlen nagyot váltani, Doom-osok nem fognak tudni.

De azért kapni fog majd egy nagy hipe-ot mint a Blizzard összes játéka, akármennyire közepes.
3.
3.
kredencferenc
Az, hogy nem látjuk nem feltétlenül baj.
1: Nem kell pénzt költeni reklámhadjáratra. (Ezt az összeget a játékra fordíthatják)
2: A sok hype elmarad, így nem keltenek különböző érzeteket az emberekben így nem okoz majd csalódást, hogy a játék nem volt olyan mint a videókon.
3: Majd jól elfelejtjük és jövőre olyan érzésünk lesz mint amikor a legszűkösebb időkben találunk egy ezrest a régi kabátunkban. (Ugye milyen jó is az az érzés?)

Ha jól tudom szellemiségében sokkal közelebb áll majd az első két DOOM-hoz.
Így egybevéve a dogokat tuti nagy durranás lesz.
1.
1.
DON GONDOCS
Nembaj legalább lesz idejük normálisan befejezni a játékot, csak legyen olyan jó mint a Rage és Wolfi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...