Pert nyert a Bungie ellen Marty O'Donnell

Link másolása
Több mint 95 ezer dollárt fizet a Bungie a Halo-sorozat közismert zeneszerzőjének, Marty O'Donnell-nek, miután nyert abban a perben, melyet még május 1-jén indított volt munkáltatója ellen.

Még júniusban híreztünk róla, hogy Marty O'Donnell, a Halo-játékok zeneszerzője beperelte volt munkaadóját, a Bungie-t. O'Donnell szerint a cég még tartozott neki pénzzel, miután április közepén "ok nélkül" kirúgták a vállalattól.

Nos, úgy tűnik, az úriembernek igaza volt, mivel pert nyert a vállalat ellen és a Bungie-nak kicsivel több mint 95 ezer dollárt kell kifizetnie Marty O'Donnellnek. Az összegben benne vannak a kifizetetlen munkák és a kártérítés is.

Érdekes, hogy az ügy ilyen véget ért, hiszen a Bungie végig úgy kommunikálta a helyzetet, hogy "barátként" váltak el egymástól. Egyébként O'Donnell műveivel még a Destinyben is találkozni fogtok, hiszen az volt az utolsó projectje a cégnél.

3.
3.
Cristiano
térjen vissz Halohoz ott helye
2.
2.
Cipo3
Hát ebben a hírben nem az volt a hír, hogy nyert hanem, hogy ott másfél hónap alatt lerendeztek egy pert. Nálunk ez 4 év lett volna.
1.
1.
kopic
Inkább térjen vissza a Halo sorozathoz fantasztikus zenéket komponálni !:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...