Megjött az Entwined PS3-as és PS Vitás verziója

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 23.
  • Letöltés
Link másolása
Amilyen hirtelen érkezett meg az Entwined PS4-es kiadása, annyira váratlanul futott be a PS3-as és a PS Vitás átirat is: a Sony legújabb stúdiójának játéka mától az összes PlayStation-platformon elérhető.

Az Entwined a Sony legújabb stúdiójának, a Pixelopusnak a fejlesztése, ami azzal lepte meg igazán az E3 közönségét, hogy a PS4-es verziója már a bejelentésével párhuzamosan elérhetővé vált a PlayStation Networkön.

A készítők már akkor elhintették, hogy készül a PS3-as és a PS Vitás változat is, de ahogy a PS4-es játékot, úgy ezt sem harangozták be annyira: az Entwined egy blogposzt kíséretében, a minap futott be a Sony előző generációs konzoljára és handheldjére.

Jó hír, hogy az Entwined Cross-Buy-kompatibilis, tehát ha már megvetted a PS4-es változatot, egy fillért sem kell fizetned a PS3-as és a PS Vitás kiadásért - tartalom tekintetében egyébként mindegyik verzió megegyezik. Ezen kívül a Cross-Save opció is elérhető, a mentéseidet bármelyik játékban használhatod.

2.
2.
Accelerator
ez egy nagyon brutális játék XD

én annak örülnék a legjobban hogyha a ps3 as Bleach Soul Resurrección kapna egy PS Vita változatot vagy kijönne egy új Bleach es játék PS Vitára vagy PS3-ra
mert a Soul Resurrección csak addig tart amíg leverjük Aizent.
tehát azért az utánavalóval sztorival is kezdhetnének valamit.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...