Tizenkét percig mozog a Risen 3: Titan Lords

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 24.
  • Videó
Link másolása
A német Piranha Bytes egy nagyobb lélegzetvételű gameplay bemutatóval jelentkezett a Risen harmadik részéről. Az ígéretek szerint a Titan Lords visszatér a gyökerekhez, sallangok nélküli fantasy RPG-t kapunk a pénzünkért.

A kézzel készített világot remek érzés lesz felfedezni, hajtépések nélkül. A fejlesztők visszatérnek az első Gothicokkal lefektetett alapokhoz, lesz itt mágia és közelharc ezerrel - finomabb és letisztultabb formában. Három frakció és több száz küldetés vár ránk a Risen 3: Titan Lordsban.

Az alábbi videóból minden lényeges információt megtudhatsz a szerepjátékról:

Az alkotás augusztus 15-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

12.
12.
hedzsooo
Röviden összegezve számomra várósabb, mint a DA: Inquisition, GOTY 2014, mint EPIC dark-fantasy cRPG, legalábbis nagyon bizkodom most bennük, az eddigiek alapján! :)
11.
11.
levantine
Így szokott ez lenni. Egy bukta után felkötik a gatyájukat. Legalábbis remélem. Kiváncsian várom.
10.
10.
Palcikaman
9.
9.
drat576
Nekem úgy tűnik, hogy a Piranha Bytes kb megállt a Gothic 3 szintje körül (ami egyébként tetszett). Nekem ez a 3. rész semmivel sem tűnik jobbnak az első Risen-nél, ami nekem nem igazán jött be.
8.
8.
N!ghtmare
#7: Köszönet Nyilvánvaló Kapitány, hogy felnyitottad mindenki szemét az elírásomra, helyreállt a világ rendje.
7.
7.
Palcikaman
#4: Szerintem te a Dragon Age 3-ra gondolsz, csakmert a 2 már kijött egy ideje, és a tuti vételtől nagyon messze áll :D
6.
6.
kryszisz
#5: A Dark Waters nekem sajnos kegyetlenül szaggatott (beállításoktól függetlenül), így nem tudtam kitapasztalni, miért szapulja mindenki. Pedig megpróbáltam bűvészkedni a driverekkel is, de sehogy sem tudtam normális sebességet kihozni belőle, holott az első rész lazán tartotta a 40-50 FPS-t maximum beállítások mellett, és hát sokkal jobban a 2 sem nézett ki annál. Ez a videó viszont megvett kilóra, kár, hogy a fentebb leírtak miatt sajnos nem tudok majd elmerülni ebbe a csodálatosnak ígérkező világba, pedig ez tényleg nekünk, rajongóknak készül, ez ebben a 12 percben kiderült...sírok:'(
5.
5.
Teuton
A kettes nagyon rosszul sikerült tervezés terén: egy skill pontot nem oda raktam ahová a játék várta és egyből megakadtam a főküldetéssel, úgy hogy nem volt honnan egy újabb szintlépésre való XP-t összeszedni.
Egy másik próbálkozásomnál meg nem szereztem meg egy cuccot egy karaktertől, utána meg már nem volt semmilyen biztonságos módja (magamra csődíteni 30 őrt) a megszerzésének, természetesen az is egy olyan mellékküldetés volt ami a fő vonalat akasztotta meg.
4.
4.
N!ghtmare
A játék üresnek tűnik, érdektelennek és szinte már unalmasnak így pár perc alapján. Nézzük meg a kocsmát, falvakat, élettelen az egész. A történet továbbra is egy mellékes, jelentéktelen valami lesz ami nem igazán fog játékra késztetni. A grafika néhol teljesen szép de valahol baromira elnagyolt és kifejezetten ronda, idejétmúlt.

Szóval nem tudom, az előző részek sem győztek meg.. egy próbát megér, de míg egy Witcher 3 / Dragon Age 2 tuti vétel lesz addig ez jó lesz nMagról.
3.
3.
TBO0
Egy-két tunya résztől eltekintve és a viszonylag gyenge szinkrontól nekem nagyon tetszik, elvégre ezektől nem is lehetne RPG egy RPG. :) Eddig visszakoztam az első két részétől, de most bepótolom, remélem nyújt 1-2 izgalmasabb órát.
1.
1.
DON GONDOCS
Mért van az hogy mindig az utolsó részre érik be a sorozat. Nem volt rossz az első 2 de a harcrendszer, jelentette a legnagyobb kihívást nem az ellenfelek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...