Így nézhet ki az új Unreal Tournament

  • Írta: Arell
  • 2014. július 24.
  • Képek
Link másolása
A hivatalos, negyvenkilenc perces koncepcióterv-ismertető keretében az Epic bemutatott egy Unreal Engine 4-gyel készített termet, ami könnyen lehet, hogy a készülő Unreal Tournament részét képezi majd.

Az Epic, az Unreal Tournament fejlesztője tegnap esti livestreamjében a hosszas párbeszéd mellett egy rövid bemutatót is megosztott egy teremről, melyet az Unreal Engine 4-ben készítettek, és ami könnyen lehet, hogy a készülő játék részét képezi majd - tájékoztat az Eurogamer.

"Számomra eddig az Unreal és a teljes frencsájz egy Tim Burton-szerű Batman-karikatúra volt önmagáról. Amit most szeretnék, az inkább a Chris Nolan-féle Batman: Kezdődikre hasonlít. Valami, ami letisztultabb és kicsit valósághűbb, miközben nem esünk át a ló túlsó oldalára sem, mint a Gears és az UT3 esetében, ahol minden sötét és komor" - jegyezte meg Chris Perna, a művészeti vezető.

A játék szoros együttműködésben készül a széria rajongóival, egyelőre azonban nincs megerősített kiadási dátum. Az Epic mindenesetre bízik benne, hogy már az idei év végén kapunk valamilyen játszható változatot. Végül pedig itt a teljes 49 perces videó, a terem bemutatója 1:32-től 10:31-ig tart.

12.
12.
DON GONDOCS
#10: Igen még szép hogy támogassa, nem erről van szó, de mennyire bírja majd kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.
10.
10.
Fight!
3,4: Már a konzolok megjelnése előtt hir volt hogy az unreal engine 4-et meg igazi frost bite 3 -at támogatja.... szóval nem értem mit pöfedelsz itt. Arról nem is beszélve hogy ha a telók tudják akkor a konzolok miért ne tudnák?
9.
9.
Killerbee
#8: Valóban. Tipikusan az a műfaj az fps-en belül is ami nem igazán kontrollerre van kitalálva. Van quake 3 is konzolra, hát lehet azért mert évekig pc-n játszottam vele anno, de tényleg ég és föld. Reflex preciziós lövések kb csak mákból vannak konzolon. Bár a quake az pörgősebb, mint az ut, de itt is kell a gyors kameramozgatás/célzás, mivel az ellenfelek össze-vissza ugrálnak. Bár még az ut3-ban bele lehetett rázódni kontrollerrel is, de nem volt az igazi.
8.
8.
Cuppak
#7 Ha konzolokra is megjelenne akkor nem lenne igazi UT, pl. UT 3.
7.
7.
kazuma1989
Ha csùcs mobilokon is fut a motor akkor ps4en is fog:)
6.
6.
kazuma1989
Idővel ugyis kihozzák konzolokra is.Nyugodj meg új konzolok is vinni fogják full hd 30fpsel tuti:)Nagyon gen elejèn vagyunk,lesznek itt mèg csodák;)
5.
5.
FekaFOB
#3: Az UT eppen sehogy, mert csak PC-re keszul. :D
3.
3.
DON GONDOCS
Vajon hogy fog futni ps4-en és xboxon?
1.
1.
Csokesz
AZTAAAA micsoda terem O.O és vajon mennyire nem fog futni a gépemen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...