Batman: Arkham Knight - jön a Red Hood DLC

  • Írta: Arell
  • 2014. július 24.
  • Letöltés
Link másolása
Az észak-amerikai GameStop előrendelői csomagjának tartalma megerősítette, hogy Harley Quinn játszható karaktere mellett a potenciális játéktulajdonosok a Red Hood nevű igazságosztóval is gazdagabbak lesznek.

Az Xbox One, PS4 és PC platformokra készülő játék eredetileg idén kellett volna, hogy megjelenjen, a Warner Bros. azonban eltolta a kiadás dátumát 2015-re.

A GameStop csomagjában kapható Red Hood lehetőséget biztosít, hogy megismerjük és játszhassuk a széria könyörtelen igazságosztójának történetét - a kiegészítő az új karakter mellett számos szóló küldetést is tartalmaz majd. A forgalmazó előrendelői Harley Quinnt is közelebbről megismerhetik, méghozzá négy új kihíváson keresztül.

21.
21.
TheDeathFlash
Nekem sincs bajom a Dragons dogmával 3x kijátszottam csak kicsit mérges lettem hogy utána kiadtak egy bővitetteb verziót amit ugyan annyiért adták mint amennyiért a simát vettem szóval mikor a dragons dogmát megvettem ugye 12 ezer volt mikor visszavittem akkor 8 ezerbe vette be a boltos és utána néztem storeon hogy 11 ért volt a dark arisen
17.
17.
aordog
A Batman-re eddig jellemző volt, hogy az alapjáték megjelenése után kijött egy mindent bele verzió..
Bízom benne, hogy ez most is így alakul.
16.
16.
Dreadlox
#14: jaaa, és ha valaki feltöri azt a tartalmat, ami amúgy is rajta van a lemezen, akkor meg megy a hiszti h kalózkodás megkárosítják őket brühühü....
15.
15.
adamsfamily
#3: A Mass Effect 2. részének volt egy dlc-je,ami szerintem jobb volt,mint az egész játék.Pedig az alapjátékot is 10-szer játszottam végig.
Ezek a dlc-k arra jók,hogy minden szarért fizessen az ember.Erről szól manapság minden.Fizess!Fizess!Fizess!
Elég undorító ez az egész üzletpolitika,amit a mostani kiadók folytatnak,de azért akad olyan játék is,aminél jók a kiegészítők és végül úgyis kiadják GOTY-ban(pl.:Batman:Arkham City).
14.
14.
robi009
#12 benne van a játékban , igazából azért a pár kb-s fájlért kell majd fizetni ami unlockolja ezeket a " plusz tartalmakat "
13.
13.
PaprikaJancsi
,,Egy néma őr, egy éber védelmező ő a " VÖRÖS KAPUCNI !!!
12.
12.
Dreadlox
Imádom ezt a jiddis marketinget, kint sincs a termék, de már a DLC-ket hypeolják. Ennyi erővel benne is lehetne a játékba....
11.
11.
Akkor úgy tűnik, hogy nem Todd lesz AK.
10.
10.
TheDeathFlash
Én csak egy játéknál vettem dlc-t az a borderlans2volt szerintem felesleges ez a sok dlc mert nem adnak hozzá sokat.Sok esetben a japánok ugyan azt a játékot adják ki egy alcimmel és 1 2 extrával PL Dragons Dogma a Dark Arisen alcimet kapta a Soul Secrefice pedig a delta alcimet szerintem ez akkora lehúzás.
9.
9.
DarkLord
#7: Igen ezeket hívták ugye régen patch-nek, de azt ingyen adták és a zsugoriak helyette kitalálták, hogy valami szir-szart még hozzácsapunk (pár fegyvert, pár csilli-villi armort) a javításon kivül és akkor már pénzt is kérhetünk érte. Még mondjuk a sztori centrikus 2-3 óra plusszot adó dlc-kkel amúgy nem is lenne probléma.
8.
8.
DarkLord
#6: Én is már csak Goty kiadást veszek, ami tartalmaz mindent, de pont volt egy cikk, hogy már az emberek megszerették a dlc-ket...ám szerintem ez valóságban nem ezt jelenti mivel ez van ezt kell szeretni sajnos. A blizzard-ot lehet szidni meg minden , de ők még ennek a dlc baromságnak nem engedtek és kiadnak egy kiegészítőt inkább, amit ugyanúgy megvehetsz lemez is akár. Azt kellett volna annak idején agyoncsapni, aki kitalálta ezt a dlc baromságot. Igaz ő sok pénzt keresett ezzel az ötlettel, de a kiadók nem megfelelően használják.
7.
7.
Juha
A Dlc amúgy egy esetben lehet jó, mint pl. a Witcher 2-nél. Megvettem megjelenéskor, és a kezdeti botladozás után kárpótlásként mindenki megkapott minden tartalmat INGYEN!

Sok nagy játék jön több buggal, mégis max. 1-2 hasznavehetetlen dlc-t dobnak oda, hogy megnyugodjon a birka...
6.
6.
Juha
#3 Nálam ugyanez a helyzet, ha nem különálló a dlc, mint pl. Dragon Age DarkSpawn-os fejezete, akkor nem fogom ùjrakezdeni a játékot néhány plusz küldetés miatt, legfeljebb egy-két év múlva.

Pont ezért nem veszek már ilyen játékokat megjelenéskor, mert tudom, hogy még nem kerek, és nagyon lehúzásszagúnak érzem, ha egy teljes játék megvétele után vegyem meg a "még teljesebb" játékot.
Ha mindenki így tenne, akkor a dlc eltörlõdne a játékiparból, de sajnos sokan megveszik...:(
5.
5.
xintetic
Nálam is ugyan így van. Nagyon ritka az hogy egy dlc-be bele is nézek, de szerintem a dlc-k már eleve nem adják vissza azt az élményt. Persze vannak kivételek.
4.
4.
The Lone Drow
#3: Pedig érdemes lenne, A Metro:LL DLC-i kifejezetten jók.
3.
3.
DarkLord
Amúgy általában csak én velem van úgy vagy mások is úgy vannak, hogy miután végigtolnak egy játékot a DLC-k már nem érdeklik? Valahogy nálam 10-8 játék így jár, hogy miután kiadják hozzá a DLC-t elkezdem, de soha az életbe nem fejezem be. És jártam már úgy jó játéknál is, hogy az alap jó lett, de a DLC-ket azóta se játszottam ki gyors példa a Metro Last Light alapjátékot imádtam, de a DLC-khez hozzá se nyúltam. Érdekes dolog ez nálam.
1.
1.
DON GONDOCS
Végre. Csak legyen olyan egysíkú mint az Origin dlc-k
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...