BioShockot teasel a Take-Two?

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 25.
  • Pletyka
Link másolása
A BioShock-sorozat kiadója, a 2K egy meglehetősen árulkodó képet lőtt fel a Twitterre. Egy hirdetésről van szó, amely játékbeli Rapture-ben található a Poseidon Plaza falán. Hamarosan bejelentésnek örülhetünk?

Habár az Irrational Games  feloszlott, és a BioShock atyja, Ken Levine más csapatnál tevékenykedik, a játék jogai továbbra is a Take-Two kezében vannak. Masszív frencsájzról van szó, amely nem maradhat sokáig folytatás nélkül - lehet, hogy már egy másik fejlesztőcsapat dolgozik rajta.

A 2K brit részlege egy roppant árulkodó képet posztolt a Twitterre:

A kiadó azt kérdezi, hogy "mi lehet ez", ám a válasz egyszerű: egy falfestményről van szó, amely a játékbeli Poseidon Plazában található, Rapture falai közt. Habár a poszt nem nevezi meg a BioShockot, nem nehéz észrevenni a párhuzamot.

Várjuk a fejleményeket!

9.
9.
Moldren
#8: A TLOU-t a generáció végén kellett volna kiadni. Néztem streamet és alig van különbség a PS3 és PS4 verzió között. Nagy hülyeség volt szerintem erre most erőforrásokat pazarolni. (PSes vagyok)
8.
8.
bane
#7: Egy PS fan se támadjon rám. Elismerem a címeket, meg mindent a játék mögött, de egy 1 éves játéknak a feltupírozását én se értem!!! De egy ilyen brutális franchise-t még pénzelnék is Kickstarter-en! Bejelentés napján rendelném elő!:)
7.
7.
Moldren
#4: Rohadtul idegesítenek már ezek a felújított változatok, de szerintem a Bioshock lenne az egyetlen olyan, amiért én is rohannék a boltba. :)
6.
6.
dzsiádzsó
#4: Bio 1 az nekem favorit, sose felejtem el x360 demót, mikor megláttam Rapturet :) Azóta nem érzek akkora átütő erőt, magasan a léc, nem sikerült megugrani, de még belefejelni sem a folytatásokkal sztm.
5.
5.
Drazhar
Bárcsak sose folytatnák Levine nélkül.... De ez nem az a világ.
4.
4.
bane
Remélem egy XO-ra és egy PS4-re feljavított változat a Bioshock 1 és a Bioshock Infiniteből!!! mint egy őt éves kislány úgy rohannék a boltba a konzolért is meg a játékért is.:)
3.
3.
dzsiádzsó
Lehet valami mobil adaptációs lesz. Nekem nem kell több Bio egyelőre elég volt :D
2.
2.
Cristiano
1.
1.
kopic
Remélem, hogy a Bioshock Infinite GOTY-t jelentik be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...