A Ryse producere is lelépett a Crytektől

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 25.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Habár a Crytek még mindig nem erősített meg semmit a vele kapcsolatos pletykákról, egyre több munkatársáról derül ki, hogy elhagyták a süllyedő hajót. Most a Crysis 3 és a Ryse producere a soros.

A LinkedIn-oldala és a Twittere szerint Mike Read is elhagyta a Cryteket, az úriember ráadásul producer volt a fejlesztőcégnél; ő bábáskodott a Crysis 3 és az Xbox One-exkluzív Ryse: Son of Rome felett is. Read egyébként 2012 áprilisa óta dolgozott a Cryteknél.

Bár a fejlesztőcég továbbra sem hajlandó semmi konkrétat mondani a körülötte történő eseményekről, nagyon úgy fest, hogy komoly problémák vannak a csapatnál. Állítólag a Crytek akár csődbe is mehet, és már az eladása is szóba került, a munkatársakat nem fizetik ki, miközben a céget vezető Yerli-fivérek rocksztár-életet élnek. Úgy tudni, több projekt is veszélybe került a történtek miatt, amiknek egyébként az a legszilárdabb bizonyítéka, hogy egyre több fejlesztőről - ilyen Read is - derül ki, hogy leléptek a csapattól.

61.
61.
selejtes
#58: Igazi hülye gyerek aki okosnak érzi magát, mintha annyira vágynánk az elismerésére, tényleg torpex te ki a fasznak érzed magad meséld már el ?
51.
51.
Hycker
remélem ezzel együtt pár forráskód is kiszivárog *.*
49.
49.
selejtes
#47: Elég megnézni a cryengine alatt futó játékokat, mindegyik grafikájának van egyfajta műanyag hatása, lelketlen leginkább. Neked kellene gondolkozni mielőtt írsz, mert az engine megjelenítési határokat szab a fejlesztőknek, tehát nem minden a fejlesztőkön múlik.
48.
48.
p3ti
#46: Inkább olyanoknak találták ki akik az indie és arcade játékokat akarnak fejleszteni. Haverom most fogja befejezni a crytek tanfolyamát, és hihetetlen hogy 1-2 óra alatt miket tud összedobni. Onnantól fogva már csak modellezés és programozás az egész. Teljesen kreativitás függő.
47.
47.
p3ti
#40: És az motorfüggő vagy fejlesztő függő? Gondolkozz már mielőtt írsz édes istenem.
46.
46.
Teuton
#39: Fura, én azt hallottam hogy azért nem érdekli a nagy stúdiókat mert látványosan hiányos a dokumentációja és nincs hozzá elég (jó) fejlesztői eszköz.
40.
40.
selejtes
#39: És a legüresebb játékokat, hallottál már a tartalom nélküli játékokról ? ja igen, te azokat véded épp.
39.
39.
p3ti
#38: Hulladék? Jelenleg kb. a Crytek motorral lehet a legkönnyebben fejleszteni a legbarátibb körülmények között.
38.
38.
selejtes
Hajrá, azt se bánnám ha többet az életben nem hallanék semmit a crytek meg a motorjuk felől. Hulladék minden ami hozzájuk kapcsolódik.
36.
36.
p3ti
Nem hinném a hogy Crytek lehúzza a rolókat...pláne hogy egy tonna játék alatt az ö motorjuk fut (más-más néven).

Aki nem játszotta végig legalább 1x a Ryse -t az ne hányjon ide már ilyen irdatlan baromságokat..... Nagyon jól összerakták a story -t illetve a karaktereket - le a kalappal előttük. Én nagyon szívesen megvettem volna a játék 2. részét is.
34.
34.
kopic
http://www.gamestar.hu/crytek-uk-vegre-kifizettek-a-dolgozokat.html
31.
31.
dzsiádzsó
#29: Ja az első rész annyira jó, mi is jó benne? Egy dolgot mesélj már el!
29.
29.
greenmelon
#28: "Crysis 2-nek jót tett, hogy jött konzolra, mert végre a grafikán kívül, játékmenetre is rámentek!"

Már megint baromságokat írsz, tekintve, hogy az első rész messze a legjobb része a sorozatnak. A kettő meg az idióta nyújorkos mászkálásával messze a legunalmasabb.
28.
28.
dzsiádzsó
#16: Most kicsit gonosz leszek! Crysis 2-nek jót tett, hogy jött konzolra, mert végre a grafikán kívül, játékmenetre is rámentek! Cry3 katasztrófa, egy bokorba lapulok, előttem roncsok, lejön rólam a rejtés és azonnal lőni kezd a 150m-re eddig háttal álló ellenfél :D az mi az? Elmondom egy fostalicska....
Egyébként Crysis youtube videók fele arról szól, hogy kilövik a pálmafát, és ez mindent el is mond a játékról, mondjuk én is inkább azt lőném, mint az ellenfeleket. Nekem Far Cry grafikát leszámítva mindenben többet nyújtott!
24.
24.
Yagami Light2626
#23:Ryse-ból God of War szintű játékot csinálni?o_O
23.
23.
bane
#12: -#13: cryteket a motor miatt vegyék meg és tudnák licencelni vagy megtartani maguknak és grafika orgiát tartani zikszbokszon.:)
A Ryse nem játszottam vele, de szerintem az elsők között lesz azok a játékok között amiket megveszek. nem hallottam olyan nagy rosszaságokat róla. Közepes történet? - CoD-nak vagy 10éve megy és senki nem szólt egy rossz szót se.:)
Amúgy meg a Ryse-ból lehetne nagyon könnyen God of War szintű játékot csinálni. Nem Hack and slash-t hanem akkora húzó címet!
22.
22.
kastorhun
#21: A Ryse-nak egy közepes története van, jó karakterekkel.
21.
21.
Teuton
#20: Elnézést, azt is említenem kellett volna hogy a Far Cry 1-ről beszéltem.
20.
20.
kastorhun
#19: A Crysis 3-ban a történet nem gyenge, és a karakterek sem olyan rosszak.
19.
19.
Teuton
#16: Én meg azt nem értem hogy mit esznek az egyesben, a történet és a karakterek is egy gyenge B-kategóriás amerikai akciófilmet idéznek.
16.
16.
Lorthirash
#15: Hát én nem azt mondom hogy a Crysis nagy szám de a Far Cry játékoknak csak az első része ami az én szemembe ér valami a 2. meg a 3. már nem az igazi.
Azt azért meg kell hagyni hogy a Cryengine minőség munka.
15.
15.
dzsiádzsó
Sose felejtem el, amikor Crytek el kezdte az UBI-t oktatni, mekkora szar ez Far Cry elképzelés. Na nekem onnantól 0 az egész cég, az összes Crysis játékkal együtt, amit egyetlen FC3 ért odaadnám. Crysis 2 még egész jó volt, de 3 katasztrofális szinten mozgott, élvezhetetlen volt a játékmenet, ennyire lecseszett folytatást régen láttam, pedig a 2 után reménykedtem tova lépnek techdemo néhány hülye AI-al szinten, de nem...
14.
14.
Dante2014
#3: Ilyennel nem illik viccelődni. :) Nem csak troll vagy, de tahó paraszt is? Neked is hasonló jókat kíván itt sok mindenki.:)
12.
12.
randall13
#10: A tehetségesebbek már rég leléptek, miért vásárolná fel őket bárki is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...