Pillars of Eternity - félórás gameplay bemutató

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 27.
  • Videó
Link másolása
Az Obsidian projektvezetője, Josh Sawyer mutatta be az IGN-nek a Pillars of Eternityt, és a félórás gameplay demó felvételét most ti is megnézhetitek. Bemutatkozik benne a karakterkészítés, a harcrendszer és az első puzzle is.

A Pillars of Eternity Windowsra, Macre és Linuxra készül, és ha minden jól megy, idén télen válik elérhetővé a nagyérdemű számára. A klasszikus szerepjátékokat idéző projektre a Kickstarteren keresztül gyűjtötte össze az Obsidian fejlesztéshez szükséges pénzt, most pedig egy kis ízelítőt kaphattok abból, hogyan állnak a munkálatok jelenleg.

Az IGN hívta meg magához Josh Sawyer projektvezetőt, aki egy félórás gameplay demó társaságában mutatta be nekik a játékot. A felvétel során előkerül a részletes karakterszerkesztő (belőhetjük a fajunkat, a kultúránkat, a kasztunkat, az etnicitásunkat, a közösségi háttértörténetünket és a tulajdonságainkat is), kapunk egy kis felvezetőt a történetből, miközben belekukkantunk Eora világába, valamint a harcrendszer, a fejtörők és a választási lehetőségek is előkerülnek.

5.
5.
Shannaro
Jajj, de imádom az ilyen játékokat. Muszáj lesz kipróbálnom.
4.
4.
drat576
Hohó, nagyon jó lesz ez.
2.
2.
Wr4th
hat en szivesen latnek az obsidiantol egy knight of the old republic 3-at... aztmondtak megcsinalnak (vagy a 2-ot felujitva 2014-es igenyeknek megfeleloen se lenne rossz) de az ea bekever... mondjuk ennek is orulok! :D
1.
1.
Trapyd
Hova tűnt az első 2 hozzászólás?
Szép emlékeket idéz a játék, meglátjuk milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...