Blogajánló: Tesztek minden mennyiségben

Link másolása
A héten sok olyan blog született, melyben egy-egy játékról írtátok meg a véleményeteket. A blogajánló is ennek megfelelően idomult, így ezúttal kicsit több játéktesztet találhattok benne.

Játékokról tesztet írni nem könnyű feladat. Egyrészt nem egyszerű egy több ezer karakteres, összefüggő, mások számára is jól érthető, okosan felépített szöveget összerakni. Másrészt pedig az is nehéz feladat, hogy jól egyensúlyozzunk az objektivitás és szubjektivitás halvány határvonalán.

Sokan írtatok tesztet a múlt héten, így volt miből válogatni, de természetesen ezúttal sem kerülhetett be az összes írás, így nézzük, kik is lettek ezúttal a kiválasztottak:

  • Valiant Hearts: The Great War [teszt] - a Ubisoft által kiadott első világháborús játék hiánypótló alkotás, hiszen ritkán köszön vissza témaként a játékok között az első világégés. SzDavid99 tesztjéből mindent megtudhattok a játékról.
  • Top 5 Hangulat - hopp, egy kakukktojás, ez nem játékteszt. Fontos eleme a játékoknak a hangulat, néha nem is maga a játékmenet vagy a történet kapja el az embert, hanem a hangulat. A Vice City nekem is egy örök emlék marad, jó volt felidézni kicsit az emlékeket. Kryszisz blogjában elolvashatjátok, számára mely játékok hangulata volt a legmeghatározóbb.
  • Játékbeszámoló: Sniper Elte 3 (PS4) - maktub mindig rendszeresen szállítja nekünk a jobbnál jobb teszteket a frissen megjelent játékokról. Ezúttal a nemrég megjelent Sniper Elite 3-ról olvashattok egy nagyon jól összerakott írást.
  • Real Boxing (PC) - a játék nemrég jelent meg PC-re is, így nagyobb közönség is megismerkedhetett vele. Pendrivedealer mindent összefoglal nektek a játékról és megtudhatjátok érdemes-e befektetni ebbe a címbe. Bár, ahogy ő írta, nem igazán van a kategórián belül ellenfele.


Ennyi lett volna a heti blogajánló, de ha még olvasnivalóra vágytok, nézzetek meg a többi írást is, hiszen rengetek érdekes téma vár még a blogok között! Jövő héten Arell fog ajánlani.

5.
5.
kryszisz
Köszönöm, hogy ilyen hamar bekerülhettem a blogajánlóba, igyekszem majd írni teszteket, elmélkedéseket, kritikákat, meg ami épp eszembe jut! Gratulálok a többieknek is, kiváló írások születtek, örülök, hogy van mit olvasni nyáron is!:) Maktub-nak külön köszönet a kezdeti instrukciókért és az elismerésért, ami megadta a kezdő lendületet!:D
4.
4.
SzDavid99
köszönöm, hogy bekerültem és gratulálok mindenkinek!
3.
3.
Yanez
Igazán profi tesztek születtek, pacsi bloggerek!
2.
2.
RangerFox
Gratulálok mindenkinek!!!!! :))))))
1.
1.
maktub
Erős hét volt az előző, részben az új GK-blogger, Kryszisz lelkességének köszönhetően! Örülök, hogy az én írásom is be lett válogatva, és gratula a többieknek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...