The Sailor's Dream - bevallottan kihívásmentes

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatta legújabb játékát a Device 6 és a Year Walk mögött is álló Simogo. A The Sailor's Dream ugyan kalandjáték lesz, de bevallottan úgy készül, hogy "kihívásmentes élmény" legyen.

Várhatóan még idén megjelenik a Device 6-ről és a Year Walkról ismert Simogo legújabb iOS-es kalandjátéka, a The Sailor's Dream, ami azt meséli el a készítők szerint, hogy "a csodálatos, de könyörtelen óceán miként egyesíti három szív lángoló vágyait".

A Simogo szerint a The Sailor's Dream az elmúlt években született koncepcióinak betetőzése, nem véletlen, hogy navigáció és interakció tekintetében hasonlít az előbb említett játékokra is.

"Emberbarátibb történetet szerettünk volna készíteni, és ahelyett, hogy feszültségérzetet teremtünk, olyasvalamit akartunk kommunikálni, ami melegebb és mégis melankolikusabb. Még több hagyományos kihíváselemet dobunk ki a játékból, így a The Sailor's Dreamben egyetlen egy puzzle sem lesz. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek benne játékos dolgok - egy csomó olyasmivel találkozhatsz, amit megérinthetsz, amivel játszhatsz és amit megbütykölhetsz."

"Ez egy szétdarabolt történet, amit több különböző módon, különböző szemszögökből mesélünk el. A történetmesélés tekintetében könyvek, rádiójátékok és musicalek ihlettek bennünket."

A The Sailor's Dream világát szabadon fedezhetjük majd fel, egy nonlineáris történet mellett. Jonas Tarestad, a Device 6 és a Year Walk írója visszatér, és ismét Jonathan Eng zeneszerző felel az aláfestő muzsikáért.

4.
4.
Dante McFarlane
#3: eddig ilyeneket sose mondtál :O
mi az talán beteg vagy? :O
3.
3.
Cristiano
2.
2.
mamgu
A yearwalk-ba beletörött a bicskám ill. eluntam, a divece 6-et még nem adtam fel néha előveszem haladok vele, az nagyon ott van de az angol tudással is ott kell lenni vele. Ez a csapat mindig valami érdekeset tesz le az asztalra.
1.
1.
markoci555
Ennyi erővel csinálhatnak mesét is... Alig lesz különbség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...