Napi WTF: Kontroller a jobb orgazmusért

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 30.
  • Hardver
Link másolása
A Skea egy meglehetősen érdekes kontroller, amit a női játékosok vaginájába kell feltolni, akik így a medencefenék-izmaikkal irányíthatják a mobilos endless runner címeket. Már elindult a Kickstarter-kampány is.

A Skea roppant egyszerűen működik: fel kell helyezni a hüvelybe, amikor a játékos endless runner játékkal nyomul, majd minden egyes ugrásnál meg kell feszíteni a medencefenéki izmokat. A kontrollert értelemszerűen csak a lányok használhatják (de ki tudja, lehet, hogy a végbélben is működik), a kütyü Bluetooth-kapcsolaton keresztül kommunikál a mobileszközünkkel.

Miért jó ez a lányoknak? A hüvelyizmok megfeszítése és ellazítása nem új keletű dolog, Kegel-gyakorlat néven ismerik, remekül karban tartja a lenti dolgokat, tudományosan bizonyított, hogy jobb és hosszabb orgazmus érhető el a segítségével.

A tervezők 38 ezer dollár szeretnének összegyűjteni a Kickstarteren, az adományozás most jár 5700 dollárnál, és még 15 nap van hátra belőle.

38.
38.
Fooxfire
Várom a gameplay videókat :D
37.
37.
GeekGirl
Támogatom! Játékosan mutatják be, de tulajdonképpen egy gyógyászati cucc... a nő nem unja halálra magát a gyakorlatok közben, segít az inkontinencián, és a pasija is vigyoroghat és élvezheti az eredményt :D Nem kell semmi "romlott világ" meg "elbaszott generáció" hülyeséget belekeverni :D Vicces és hasznos :) Lehet ha megjelenik, még rendelünk is egyet :3
36.
36.
VitaD5
Megemlíteném, hogy már kapható a kereskedelmi forgalomban egy olyan joystick (találó lesz), amit felhúzhats az élmény botodra (borzalmas szóvicc #1). Már olyan játék program is van rá, amely a felnőttes tartalmak láttára való élményeid alapján alakítható. (Borzalmas szóvic #2)

A legjobb, hogy amikor ezt megtudtam, a cég bejelentette a joyblock-ot. (Borzalmas szóvicc #3)
35.
35.
Gamerdavid
34.
34.
Extol
Én nem bánnám ha több pornó lenne a játékokban. Támogatom!
33.
33.
vnm51
#31: Bár ne lenne igazad... A következő ilyen napi wtf meg a férfiaknak szól majd: viagra helyett usb-ről lehet felállítani a farkukat, na meg hozzá sok letölthető dlc...
32.
32.
higgadt
Gamer verzió nem lesz? Világító ledekkel és éles sarkokkal?
27.
27.
lacinho01
Na ez beteg
26.
26.
sloth
#24: De annak ellenére a fanboyai itt nyálaznak neki.
25.
25.
piskóta
Ha netán össze jön a pénz és megjelenik, akkor a GK-tól ki fogja tesztelni? : D
24.
24.
dzsiádzsó
több ilyen hír kéne, úgy látszik a szexualitás az a téma, amihez az a visszamaradott portugál focista néven futó "troll bot" nem tud hozzászólni.
23.
23.
Extol
Ha jól feltolják maguknak még tamponra se lesz szükség, mindamellett megfelelő seggdugasz is egyben ha valakinek hirtelen hasmenése lenne, ennyire sokoldalú környezetkímélő eszközt még a világ nem látott
22.
22.
kredencferenc
Ezt a marhaságot XD Tökre imádom a 21. századot. Kínjában meg a marha nagy ráérésében már nem tud mit kitalálni a sok hülye. Ezt mind azért van mert a sok semmirekellő lusta dolgozni, nem fárad el és van idejük a baromságra. Talán egészséges szexuális életet kéne élni, nem mindenfélébe beledugni, vagy éppen mindenfélét feldugni. Nem csak a szexualitás, de az élet minden más területén is láthatóan az értelem és érzelem zuhanó tendenciát mutat, a legújabb állítólagosan ivarérett generáció pedig mélyen a mindenkori értelmi szint minimuma alatt tengeti mobil/digitalizált semmire se jó életét. Kefélni is a mobil eszközeivel fog mindenki?
Megérett a világ a pusztulásra!
21.
21.
vnm51
#20: Fasza. Csak nehogy letépd ha lagol a cucc...
20.
20.
somusz
Én régen komolyan gondolkoztam a farok-joystick dolgon.De még jobban azon,hogy milyen jó lenne ritmusjátékokat irányítani a hímtagunkkal.
19.
19.
Zsoni01
na tessék, itt az ideális játék a nőknek, nem a lol meg ezek... :D Fiúk: Dayz, CS, Cod stb... nők: ez. Ha így lenne, a lelkem megnyugodna ^^
18.
18.
Ezen mit kell kiakadni?
Ez nekunk fasziknak csak jo.
Olyat tudnak majd muvelni, hogy leszal a nemletezo 3.-4. herenk is.

De a gaymer ps4 az gondolom sokaknak bejonne itt.
Sok fatoku....
17.
17.
suresz
ott rontották el a project-et, hogy csajnak kellett volna dumálni, akkor több nő fizet be rá...
16.
16.
DON GONDOCS
Milyen elcseszett világban élünk...
15.
15.
mnmn1
Akkor szóljatok ha már a péniszemet használhatom joystickként. Például milyen jó lenne már egy repülőgép szimulátorhoz.
14.
14.
Extol
Így lehet egybekötni a kellemeset a hasznossal
13.
13.
lickmyhorse
#12: tényleg hiányzik. ja nem.
12.
12.
hheemmoo
na skacok! Már csak egy jó szopó szimulátor hiányzik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...