The Sims 4 - értelem és érzelem

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 31.
  • Videó
Link másolása
A negyedik részben simjeink okosabbak lesznek, mint valaha, ráadásul sokkal több érzelmet is ki tudnak fejezni. Az EA szerint irányíthatjuk a virtuális szereplőink érzelmeit, így gyorsabban tanulhatnak új készségeket.

A Maxis új gameplay trailert lőtt fel az internetre, amely a simjeink érzelmeiből mazsolázgat. Felsorolni is nehéz lenne a különböző emóciókat, legyen elég annyi, hogy roppant életszerűen fognak viselkedni a karakterek.

Ha az adott szituációnak megfelelően cselekszünk - inspiráljuk, megnyugtatjuk emberkéinket -, akkor gyorsabban sajátíthatnak el különféle készségeket.

A The Sims 4 szeptemberben jelenik meg PC-re és Macre.

16.
16.
BullDogh
Nem azt mondom h legyen űber crysis engines 4K felbontású, de ne mennyünk vissza majdhogynem mysims jellegig :D
Több érzelmi funkcióra szerintem sem volt szükség. Építkezésre vásárlásra ráfért volna az újítás. Pl építkezés is lehetne több mint 1 kattintás fal, 1 kattintás tapéta, 1 kattintás tető stb.... Ha nem is csontra építkezés lezajlás, de egy ház felújítása állhatna többől is mint h dolgozol a pénzért, majd eszköztár 1 klatty és megvan az új bútor... Rendelés, boltban vásárlás, netalán asztalos szakmában rendelhető, vagy készíthető teljes saját szabású bútor kiegészítő vagy akármi. Több kreativitáskiélő funkciónak jobban örülnék. :)
15.
15.
Clayman
#14: Minden annyit ér amennyiért megveszik azt. A cég csak kihasználja az igényt, már nem tudom szidni az EA-t sem. Évről évre apró módosítással eladja ugyanazt a terméket, de lám évről évre megveszik azt...
Simsnél maradva, ha az emberek nem vennék meg az alapot, mert hiányosnak éreznék, akkor a cég sem adná el "hiányosan".
14.
14.
Dreadlox
Imádom amikor egy sorozatos játék (need for speed, sims, stb) Azt csinálja hogy van egy rész amiben lehet utólagosan kerültek bele a feature-ök, amik működőképesek, vagy már eleve benne voltak. A kritikusok kiemelik h milyen jó pont és tetszik mindenkinek. Következő résznél már kihagyják, majd DLCként próbáják eladni utána. A Sims is folyamatosan ezt csinálja. Megcsinálja az alapot, hozzá a "kiegészítőket" majd amikor elérnek az új részhez, megint kiegészítőként adják el. Férges mocskos banda....
13.
13.
PaprikaJancsi
#7: Te nagyon buta vagy. A sims 2 és 3 is exklúzivként jelent meg, és a 2-t kiadták ps2, ds, psp stb. A 3-at pedig ps3-ra és x360-ra. Egyáltalán nem elképzelhetetlen.
12.
12.
SP4C3F0X
Elsőre azt hittem hogy ez valami androidos vagy nintendós verzió. Legtöbben építgetni szeretnek a simsben és nem biztos hogy egy képregény grafika meghozná a kedvet hozzá. A múltkoriban megjelent gépigényt és a kinézetet összevetve olyan mintha ez lenne a második része a játéknak, nem pedig a negyedik.
11.
11.
Zsoni01
az a világon a leghülyébb ember, aki beállna a Maxishoz fejlesztőnek. Még ha napi 500 dollárt fizetnének akkor sem érné meg, hogy életem végéig szaros simsel kelljen foglalkoznom egy bipsi hadvezér alatt (EA).
10.
10.
GAMEROD
Nagyon rossz lóra tettek ezzel a rajzfilmes hatással. A mesterséges intelligencia érdekel a legkevésbé, bőven elég volt annyi ami idáig is volt.
9.
9.
randall13
#2: FXAA-ra áll föl vagy wtf?
8.
8.
sajttaller
sims3-at legtöbb kiegészítővel szépen megvettem a barátnőmnek mert szereti (szerette), de ez semmi, ez egy DLC(-nek is kevés), amit új részként akarnak eladni, és hozzá vegyél meg újra minden kiegészítőt, nevetséges. Hűha van néhány új érzelem, és? Az első 3 rész között legalább látványos változások voltak, de itt mi van? Se grafikai se igazán nagy játékmenetbeli változás nincs benne...
7.
7.
Danikika94
#1: Egy PC exklúzív játék nem hiszem hogy konzolra kijön...ráadásul hogy írnád át ezt a játékot konzolra?...Nehezen...Meg felesleges kiadni konzolra...egyszerűen értelmetlenség!
5.
5.
Dezseee
Mindenki a grafika miatt sír,de ha meg szép grafikája van valaminek,akkor erőmű kell hozzá,akkor meg az a baj. Hálátlan egy dolog játékot csinálni :D
4.
4.
danez11
ez a PS1-es változat vagy mi?
3.
3.
Cristiano
nem lesz valami nagy cucc
2.
2.
BullDogh
Viszont szomorúan látom hogy a grafikához nemigazán nyúltak. Lesz benne 1000 új opció a helyzetekre és ennyi? Remélem nem így lesz. :)
1.
1.
PaprikaJancsi
Remélem majd késöbb ki jön next - gen konzolokra is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...