Szünetelő szolgáltatások az Xboxokon

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox honlapján közzétett figyelmeztetés szerint az érintett platformokon több szolgáltatás használata is korlátozásra került, így bizonyos hálózati műveletek és az Xbox 360-on a játékok elindítása is akadályba ütközhet.

A Microsoft az Xbox Live hivatalos állapotjelentésében figyelmeztet, hogy az Xbox 360 és az Xbox One rendszereken bizonyos szolgáltatások átmenetileg korlátozottan elérhetőek.

A minden platformot érintő leállás keretein belül a vásárlás, a feltöltőkártyák használata, a letölthető tartalmak és az Xbox Live-előfizetések kezelése átmenetileg szünetel, míg az Xbox 360-on tapasztalható fekete képernyő miatt ezeken a készülékeken a játékok elindítása és a közösségi szolgáltatások - így a multiplayer meccsek - is akadozhatnak.

A Microsoft türelmünket kéri a hiba elhárításáig.

9.
9.
deon
mar rohadt idegesitooo mikor lessz mar jo ezert kellett venni??de nem sietik el
8.
8.
AdolfGalland
Megvagyok live nélkül, de a bizonytalanságot nem csípem, főleg, hogy most vettem 12 hónapos gold kártyát.... Ja és persze a Tomb Raider kódomat sem tudom aktiválni. Nincs semmi új infó?
5.
5.
Ghost26Dave
Remélem lesztek olyan kedvesek és valamilyen módon honoráljtok ezt a kis bakit mint a sony.Játék gold mindkettő jöhet :D
4.
4.
Zsoltan
Konkrétan a youtube-on kívül semmi sem működik (az is kilép ha úgy tartja kedve), viszont az amcsi acc-on minden megy zavartalanul, úgyhogy ha valaki türelmetlen az regisztráljon egyet.
3.
3.
Sonymeans
Nem nagyon sietik el a dolgot. Most van egy hete, hogy fenn áll ez a probléma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...