Jönnek a zombik a GTA V-be?

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 1.
  • Pletyka
Link másolása
A szemfüles felhasználók bizony odafigyelnek a részletekre, és úgy fest, ezúttal is találtak valami érdekes kódfoszlányt, ami Grand Theft Auto V-höz kapcsolódik. Ha a feltételezés igaz, a zombik Los Santosban is felbukkannak majd.

A sokak által ismert, Chr0m3xMoDz néven futó YouTube-felhasználó arra utaló jeleket talált, hogy mindenki kedvenc autólopós bűnözőszimulátorához a jövőben egy zombis DLC érkezhet.

A GTA V kódjában talált parancssorrészleteket futtatva a szemfüles játékos feltehetőleg egy tartalom-választóképernyőre talált, melynek egyik elemét Dead - vagyis "halott" - címkével látták el. Ha kiválasztjuk a menüpontot, a játék kattintásra ellenőrzi az "SPZOMBIES" jelenlétét, ami már önmagában is elég árulkodó jel.

A felfedezés megerősít egy néhány órával korábbi feltételezést is, melyről a programkódban található karakterláncok, mint például a "main_ZMB" árulkodtak. A GTA-fórum felhasználói ebből úgy sejtik, hogy egy ugyancsak kódfoszlányokból kiszimatolt, egyelőre ismeretlen Trevorhoz kapcsolódó DLC mellett hamarosan a GTA V-ben is irthatjuk az élőhalottakat. (Manapság ez nyilvánvalóan alapkövetelmény egy magára valamit is adó shooterben.)

A hírért köszönet kopicnak! A kapcsolódó videót alább tekinthetitek meg:

69.
69.
Dezseee
# 58: Annyira unalmas már ez. Egyáltalán nem üresek az utcák. Fogadjunk hogy max 1 órát játszottál a játékkal(vagy annyit sem),és ezt más fórumokon olvastad. Csak kár hogy nem igaz,kurva sok autó van. És az autópályán mégtöbb. Pont elég,ha realisztikus lenne,órákat állhatnál a dugóban,és hiába lenne sport autód,nem tudnál gyorsabban haladni mint egy trabi mert nem lenne helyed. Igy pont jól lehet előzgetni,de ha nem figyelsz hamar csattansz. A grafika sztm teljesen korrekt,nem a legszebb játék,dehát egy 10 éves konzolról beszélünk. Én hd tvn,hdmivel játszok,és a komplexebb tetkókat nem nagyon lehet kivenni,de ez azért nem a világ vége...
68.
68.
Chrysh
#67: Szerintem erre a Zumba gyerekre a szülei ráuntak behajították egy sötét szobába egy konzollal együtt és azóta bezárva tartották, így lett ilyen agymosott zombi. Néha az ajtó alatt persze adtak neki egy kis kaját, ami átfért alatta.

Most pedig kiszabadult és a konzolos játékokon (ööö...rdr,kz,halo) pallérozott "eszét" arra használja, hogy a hitetlen gyaurokat áttérítse.

Szívből remélem, hogy sikerrel jár, alapít egy szektát és együtt isznak egy jó kis "enyhe" méreggel teli pohárkából. Vagyis inkább az lesz, hogy ő iszik először és a többiek ráébrednek, hogy ez nem buli és otthagyják a gyepen. Igazi sikertörténet!
67.
67.
SP4C3F0X
Szóljon már valaki Zumba szüleinek hogy nyitva felejtették a ketrecét a csemetéjüknek xD
58.
58.
GAMEROD
Zumba, te csak azért regisztráltál hogy ötször leírd ugyanazt? Hiába kaptad meg egy évvel korábban a GTA5-ödet ha negyed annyit se tud mint a nextgen verzió. Tavaly mikor megláttam azt hittem hogy valami vicc. Kocsi alig volt az utakon, üres volt az egész térkép. Meglátszódtak azért a hardver korlátok. Optimalizálástól pedig kár félni, szerintem egy moddolt GTA4 többet eszik mint az alap GTA5.
57.
57.
DON GONDOCS
#51: +1 A Cs a jó példa hogy kell egyszerű de szórakoztató játékot csinálni. A XIII pedig ordít egy folytatásért, helyette kaptunk egy közepesen rossz darkness 2 folytatást.
56.
56.
Ooorky
Gamekapocs Wars V:
Seggeszki Strikes Back
\OFF

Van egy olyan érzésem, hogy nekem csak Steam-en több játékom van, mint amennyit ő egész életében látott...
45.
45.
Oldskoolgamer91
Azt elhiszi nekem most valaki hogy egy GRID,TDU,Driver SF,Blur, Fallout számomra favorite realative multiplatform címek után az egyik legnagyobb ajándék az volt mikor kijött a pc-re a kezdetben xbox-os "Dust an elysian tail" ami egy baromi aranyos side scroller játék volt Dust-al a főszereplővel és fidgettel a tündérrel és amin egy pasas csak kb 5 évet dolgozott? a grafika, a humor, a zene, egy kevés rpg elem a voice acting.. minden..

Jah nekem ez tetszett... Western terén meg anno a ma már megboldogult lucasarts Outlaws játéka. Szubjektív vélemény.

Igazi gamer.... Na itt fejezzük be az eszmecserét
43.
43.
sloth
#42: Még ott van a destiny is ;P
39.
39.
Oldskoolgamer91
És ez csak egy stereotípia hogy minden ami pc-n landol az optiamlizálatlan. De tudod mit csak neked írok majd egy cikket hogy a 2 platform hogyan vitte világ életében előre egymást (bár attól tartok reménytelen és sose fejezed be a fröcsögést)
38.
38.
Oldskoolgamer91
évtized játéka neked mert NEKED az tetszik de ezt annyiszor leírtam már ide neked meg mások is de soha nem fogod fel.
30.
30.
GAMEROD
Ez hülyeség. Igaz nem lehetetlen a játékba egy zombis téma esetleg halloweenre, de ezek csak fantázianevek amiket találnak. Köze nincs a zombikhoz, másra utalnak ezek az elnevezések.
27.
27.
rayden02
#24: Hát ha dinamikus az IP-je akkor kár a gőzért ,IP range ban azt csókolom. :D
24.
24.
lesik20
Kedves Gamekapocs irok, kerlek szepen ne csak ideiglenesen bannoljato ko, mivel ez mar a 20-ik accountja, hanem az IP-jet. Vagy jobb, tegyetek nyilvanosagra :)
22.
22.
lesik20
Pont te beszelsz seggeszki amikor 1 konzolod sincsen? :3
20.
20.
nosocsi
#16: Ertelmezd a mondatot spanom!
16.
16.
markoci555
"(manapság ez nyilvánvalóan alapkövetelmény egy magára valamit is adó shooterben)" Szégyen ha ez az elvárás, de még durvább ha ezt aki írta így gondolja.
12.
12.
Wr4th
mar a csapbol is zombik folynak...
10.
10.
Teuton
Kecskeszimulátorba mikor raknak zombit? Vagy a Farm Szimulátorba, és akkor már legyen belőle plants vs zombies szimulátor 2015.
9.
9.
Cristiano
8.
8.
shooter1234
Soaka már unják a zombis témát ez igaz, de negem nem érdekel! Kiváncsi vagyok hogy fog ez működni az új gta -ban, nekem az alapötlet tetszik. És a SR3 -ban is kedveltem azt a részt! ^^
5.
5.
RayErizo
Nahát..végre valami jó hír..:)
2.
2.
DON GONDOCS
Hamár a Red dead redeptionek bejött itt sem maradhat ki, Bár nekem a Saints row 3 zombi városrésze is tetszett.
1.
1.
azureknight0715
Ha olyan lesz mint a red dead redemption-ban akkor tuti vétel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...