GC 2014: Készül az Act of War folytatása

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Act of Aggression címmel mutatkozik be a 2005-ös stratégia utódja, melyet ugyanaz a csapat fejleszt, mint akik a Wargame-széria mögött is állnak. A trailerben részleteket láthatunk az egységek mozgásából és a harcból is.

Egy rövid videóval mutatkozik be az Eugen Systems és a Focus Home Interactive közös játéka, az Act of Aggression. A fejlesztők szándéka, hogy egy olyan élményt adjanak át a felhasználóiknak, melyben újraélhetjük a 90-es évek RTS-aranykorának érzését, ahol a gazdálkodás a nyersanyagokkal, a bázisok kiépítése és az egységek gyártása alkotta a gameplay jelentős részét. A potenciális helyszínek között, úgy tűnik, apró települések is szerepelnek majd, ahol a szemben álló haderők könyörtelenül szórhatják egymásra a rakétákat és az ólmot a takaros házak között.

A 2020-ban játszódó stratégiában lesz szóló és többjátékos mód, melyben három frakció feszül majd egymásnak: a rejtőzködő, árnyakból támadó Cartel, a nemzetközi katonai szervezetként működő Chimere és az amerikai hadsereg.

4.
4.
Quent1n
Nagyon remélem, hogy legalább olyan jó lesz mint az első rész és jól is fog fogyni, hogy hátha leesik az EA-nek, hogy megérdemelne a Generals egy normális folytatást..
3.
3.
Lorthirash
Jónak néz ki kevés RTS van a piacon jöhet.
2.
2.
PAtr0n
Imádtam az első 2 részt! Valahogy egy üde színfolt volt az RTS-ek között, sajátos atmoszférával, jó sztorival, fordulatos kampánnyal, és igazi velős modern éra érzéssel. Jöhet az új rész! Mostanában egyre több a hír abbamaradt címekről, amik újra jöhetnek, ennek nagyon örülök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...