GC 2014: Hol volt a Grand Theft Auto V?

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Az E3 után sokan számítottak rá, hogy láthatunk majd valami újat a GTA V PlayStation 4-es vagy PC-s változatából, de a címről végül egyáltalán nem tettek említést. A pletykagépezet máris beindult, de úgy tűnik, nem lesz késés.

A Grand Theft Auto V-ről szó sem esett az idei Gamescomon, ami sokakat meglepett, tekintve, hogy a cím hamarosan érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A VG24/7 feltette a kérdést, mely sokakban megfogalmazódott: vajon a bemutató hiánya csendes halasztásra utal?

A Sony képviseletében Michael Denny reagált, aki megnyugtatta a lapot: "Nem kell semmit belelátni a dologba. A GTA jön a PlayStation 4-re és fantasztikus lesz. Egyszerűen csak nem tudtunk volna újat mutatni."

A játék PC-s, Xbox One-os és PS4-es portja így nagy valószínűséggel változatlan időben, még idén ősszel a kosárba kerülhet.

49.
49.
lickmyhorse
#36: A nevelésed nem áll összefüggésben az attitűdöddel? Mesélj még!
48.
48.
Macifasz
#42: A Hónap HSZ-e gyanus.:-D
47.
47.
stuie
Ps3-on vittem. Hype ide, hype oda, egyik legjobb játék amivel valaha játszottam. Nekem nagyon átjött a humora, a világ, a stílus.
Én már Ps3-on is el voltam ámulva a grafikától, nagyon kíváncsi vagyok 4-em mit hoz majd ki a játékból :)
Megveszem e Ps4-re is? Láma dolog, nem láma dolog, de meg.
46.
46.
Mr.Dead
#45: Nem, nem tudom. :D ha tudnám, nem kérdezném..
44.
44.
Mr.Dead
#43: " legutóbbi odaszúrásom" Mi?
43.
43.
#40: Miva Geri? Nem tetszett a legutóbbi odaszúrásom mi? Ne szeressél, ne olvassál. Simple as that :D
42.
42.
Atiboss
#41: Pedig jönni fog.Túl kicsi vagy társadalmilag hogy ezt befolyásoljad.Ott lesz mindenhol mindenkinél:a szomszéd gyereknél/lánynál a szüleidnél a munkahelyen/iskolában az a postásnál a wc-néninél a sün bácsinál a tescós néninél interneten a windows üdvözlő címen a főhírekben a 11 haláleset után a joghurtos és egyéb tejtermékeken mindenhol ott lesz a plakát és beszélni fognak róla állandóan és ott leszel te egymagadban és fogsz játszani a drivecluboddal és elképzelni hogy milyen vassza gyerek vagyok controllerel egy 500le autóval de amint leveszed a képernyőről a szemedet mindenhol csak:a gtav fogod látni és ő hivogatni fog vagy egyedül maradsz.
41.
41.
Kell a fenének PS4-re is a cigányszimulátor...
40.
40.
Mr.Dead
#39: Mostantól minden cikknél és blognál ilyeneket kell olvasnom??
39.
39.
A GTA V a legalkalmasabb a depresszió szimulálására. Utánam.
38.
38.
Mr.Dead
#35: " hogy fogják a következővel magasabbra tenni a lécet." Szerintem nem nehéz, hiszen az V se volt nagy cucc..
36.
36.
dshadow
#28: milyen szitokszó? Az írásaiból leszűrt információk szerint autista tünetei vannak, vagy egyéb rendellenessége. Vagy csak figyelmetlen volt és ez esetben elnézést kérnék az autista jelző használata miatt.

A nevelésemről viszont semmit sem tudsz meg online, max az attitűdömet ismered meg amit kinyilvánítok ha buta választ kapok egy értelmes kérdésre.
35.
35.
Atiboss
Én már nagyon várom az 5-öt pc-re.De most valahogy még kiváncsibb lennék hogy fogják a következővel magasabbra tenni a lécet.Mert remélem nem egy olyan helyszín lesz ami szokásos gta és már volt egy elöző részben pl:el tudnák képzelni a következő részt az úgyis 21 századba felkapott emirátusokba vagy más közel keleti országban ahol még belevennének történetileg egy helyi háborút.
32.
32.
negyven2
#25: Az, hogy az, hogy az E3-on a Sony konferencián jelentették be, az újrakiadást nem az jelenti, hogy ezen Trailer bemutatóját kivéve bármilyen jövőbeni exkluzív megállapodást kötöttek volna meg a Sony-val. A jövöben ugyan úgy jöhet akár a Microsoft-tól, akár ezektől függetlenül bejelentés.
30.
30.
Oldskoolgamer91
#29: Általában mikor már RDR-t olvasok egy GTA V hír alatt megijedek hogy megjött megint Seggeszki akit egy péklapáttal kéne fejbe kapni a 10. emeletről. Már rémeket látok.
29.
29.
dzsiádzsó
#26: Nekem a IV nagyobbat ütött :). Mondjuk főként sérülésmodell és az autók vezethetősége gagyi. Előző rész magasabb mérce volt sztm.
Egyébként ennyi pénzből azt hittem több város, bejárható épületek, vagy valami nagy durranás lesz, de elmaradt, olyan, mint egy besült tűzijáték, várod várod de semmi, csak szikrázik meg füstül.
Másfelől egy nagyon jól megírt valami, részletes és szép, érdemes kipróbálni a watch dogs-ot vagy bármi mást, és akkor jön a megvilágosodás miért akkora sztár a GTA. Nagyon igényes és végiggondolt játék ez.
Valami azonban hiányzik belőle, nem tudom pontosan megfogalmazni, de ez a valami ott van a RDR, vagy egy Bullyba, de még a GTA IV-be is volt belőle, de itt nincs.
28.
28.
bema695
#25: Gratulálok, hogy az autistát szitokszóként használod. Édesanyádnak van mire büszkének lennie, ezúton szeretnék gratulálni neki is (a nevelésedhez, mert mint a mellékelt ábra is mutatja, kiemelkedő volt benne).
27.
27.
dvs00
#2: Te csak trollkodásból írsz mindenhova ilyen rövid, két szavas hamubasült faszságokat?
26.
26.
Mr.Dead
Csak szerintem túlsztárolt? Jó játék, meg minden, de...
25.
25.
dshadow
#23: még mindig autista vagy, és ezt ki is mutatod azzal, hogy másnak az intelligenciáját próbálod szapulni - ezzel kompenzálva a sajátodnak a hiányát. Az a baj, hogy tényleg nem érted amit írnak az emberek. Hátha harmadjára:

NEM kérdezte senki, hogy miért nem volt kint a rockstar. Sosem szokott kimenni ilyen rendezvényekre. DE a sonyval kötött szerződésük miatt, a SONY megteheti, hogy információkat közöl a játékról. INFORMÁCIÓK. Nem gameplayről volt szó.
Az E3-n sem volt kint és láss csodát mégis bejelentették a next genre portolt gta-t.

Az hogy nem tudsz érvelni, csak pofázni és becsmérelni a másikat, az csak a te agyi kapacitásodról tesz tanúbizonyságot.
24.
24.
PaprikaJancsi
#23: Nem nagyon komállak, de e téren most neked adok igazat.
23.
23.
dzsiádzsó
#20: Tudod így konferenciákon kisétál valaki a cég KÉPVISELETÉBEN, dumál, meg mutat egy ingame gameplayt, na ilyet R* soha nem csinál GTA-val, mert más (és elég speciális) marketingje van.
Tudom neked ez magas, ilyen kultúrával, mint neked felfoghatatlan ez. Nem kell elnézést kérned, ilyen embereket elfogad a társadalom, max félre néz mert zavarja őket a látvány, de nem vetünk ki magunkból ne izgulj, van helyed, csak tudd hogy hol! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...