GC 2014: Egy órán át mozog a The Evil Within

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
A Tango Gameworks horrorjátékával egyszerűen nem tudunk betelni, szerencsére a Bethesda munkatársai több mint egy órán át demózták a The Evil Withint. A hangulat hátborzongató, a külcsín egészen pofás.

Shinji Mikami túlélőhorrorjához Season Passt is vásárolhatunk, ami annyit jelent, hogy a megjelenés után további DLC-k várhatóak a játékhoz. Két kiegészítőben Juli Kidmant, Sebastian női társát irányíthatjuk majd, így más nézőpontból élhetjük át az eseményeket, míg a harmadik csomagban a The Keeper bőrébe bújhatunk egy teljesen új küldetés erejéig. A bérlet 19,99 euróba fáj majd.

Most pedig jöjjön egy minden részletre kitekintő prezentáció az alapjátékról - a fejlesztők szerint a kampány 15-20 órás játékidővel bír majd.

A The Evil Within a tervezettnél egy héttel korábban, október 14-én landol a boltok polcain PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

17.
17.
kryszisz
#16: Hát nem tanultál te verset elemezni te? Fel kell fedezni a mögöttes tartalmat minden mondatban:P Na jó csak hülyéskedek, lefárasztott a munka:D ON: Evil Within-t már nagyon várom, teljesen elegem van a "menekülsz vagy meghalsz" típusú horrorjátékokból, körülbelül annyira váltak mára közhelyessé, mint a találtkamerás, áldokumentum jellegű horrorfilmek. Öröm látni, hogy lesz még olyan játék, ami akkor is képes a frászt hozni az emberre ha ad fegyvert a kezünkbe. Videót viszont elvből nem fogom megnézni, mert egy komplett fejezet végigjátszása azért már bőven kimeríti a "spoilerveszély" fogalmát.
16.
16.
PaprikaJancsi
,,A One kontrollerén viszont bazi nagyok a ravaszok,kattognak mint az anyám kínja meg gagyi műanyag hatásuk van,kár hogy nem tartották meg az Xbox360-ét,az sokkal jobb!,,
Te sem írtad oda, hogy saját vélemény. Saját hülyeségedbe esel bele.
13.
13.
manderel
#4: Ez van most a demók helyett. :)
12.
12.
DON GONDOCS
A játék a listám első helyét foglalja el nemistudom hogy mikor vártam utoljára ennyire játékot ja de a Resi5 vagy Alan Waket.
11.
11.
xTech
#10: Csodálkozol? Akkora PS-fanboyt, mint ez a nyomi, életedben nem fogsz látni. Legalábbis itt, az oldalon. Bár, az állandó felkiáltójelek miatt szerintem csak egy troll.
8.
8.
DarkLord
Amúgy látszik a figurán, hogy kontrollerrel nyomja...Kíváncsi leszek , hogy sztori terén mit tud nyújtani és az ígérgetett "összefosod a gatyádból" mi lesz. Minden esetre ígéretes a cucc.

(Most már én is tudok egy Crysis-t CoD-ot nyomni kontrollerrel, ami bazi nagy előrelépés nálam már :D Eleinte még egérként sem bírtam funkcionálni csak fix kameranézetes játékokkal nyomtam be a kontrollert, majd utána kalandjátékoknál és a végén eljutottam a lövölde játékok is :D Persze azért volt ez nekem már nehéz , mert veterán fejjel kezdtem kontrollerrel játszani, amúgy egér bill rlz. bár egyre többet azt veszem észre amióta jól megy kontrollerrel is, kicsit hanyagolom játékok alatt már a egér+bill-t)
7.
7.
Freed
#6: Már aki tud kontrollerrel :-D Csak azoknak rémálom az irányítás kontrollal, akik nem értenek hozzá...Egérrel valóban könnyebb.
6.
6.
keiji maeda
#3: amúgy ha a kamera rángatást megnézed szitne biztos hogy egérrel tolja, egyébként meg mi az hogy kontrollerrel nem lehet célozni ? még igencsak lehet vele célozni maximum annyi szól a pc-mellett hogy gyorsabban oda tudod húzni mint a kontrollerrel de egyébként tökéletesen lehet célozni kontrollerrel is.
5.
5.
Cristiano
4.
4.
keiji maeda
és ki az aki végignézi ? most komolyan az eddigi trailerek is tele voltak spoilerrel jó hogy nem az egész játékot mutatják meg mielőtt kijön . amit eddig láttam nálam már tuti előrendelés lesz a játék .
3.
3.
Dízel
reméljük nem fog csúnyulni... ez a tesztelő gyerek meg nem tud célozni?! olyan mintha kontrollerrel nyomná, azzal nem lehet célozni :)
1.
1.
Freed
Ez a csávó nagyon bénán nyomja...amúgy a játék nagyon ott van...de most komolyan , ez egy tesztelő?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...