GC 2014: Élesben a Shadow Realms

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
A BioWare frissen leleplezett akció-szerepjátékában eldönthetjük, hogy a Földünket megszálló gonosz ellen vagy mellett harcolunk-e. A játékmenet a jobb hack 'n' slasheket idézi, nézzük meg közelebbről!

A modern hősök - kik az embrai árnylégiók megérkezte óta kitört háborúban harcolnak - olyan képességek ébredését tapasztalják magukban, amikről korábban sejtelmük sem volt. A megszállók - akik saját létsíkjukban évek óta küzdenek a Radiant birodalmak ellen - feltehetőleg menekülésre adták a fejüket, és nem sokkal korábban rájöttek, hogy hogyan hagyják el Embrát és szállják meg helyette a Földet.

A jók és a gonoszok összecsapásáról szól a Shadow Realms, a látvány és a különböző képességek használata remek akció-RPG-t ígér. Megjelenés 2015 folyamán PC-n, de a hamarosan induló alfatesztre már regisztrálhatunk.

12.
12.
hadzsime
Annyira kell ez a játék is mint a Sharknado-nak a folytatás..kb azon a színvonalon is áll.
10.
10.
Juha
#9 eddig nem érdekelt a játék, de most, hogy ezt leírtad kezd felébredni bennem a régi táblás-kocsmás szerepjáték nosztalgia :-) csak egy jó és könnyen kezelhetö kalandmodul-szerkesztö kell bele, és le van tojva, hogy eredetileg milyen sztorit találtak ki a fejlesztök, ha a 4vs1-bõl az 1 a kalandmestert jelenti, nem vmi baszomnagy szörnyet.
9.
9.
crytek
#8: " A játék neve Shadow Realms lett, és egy online akciószerepjátékról van szó. Négy fős csapatokban kell majd játszanunk, ellenfelünk pedig egy ötödik online játékos lesz, ő irányítja a körülöttünk lévő misztikus világot"

Akkor kuka jól van.
8.
8.
crytek
Nem értek angolul ebben lesz single vagy fos multis okádmány lesz?
7.
7.
Hab
#5: 'co-op story driven action rpg', ez számomra igencsak annyit tesz hogy a sztori fontos része a játéknak.
Mai napig áhítozom egy vérbeli co-op RPG-re, ami véletlenül sem MMO!
6.
6.
ArrowCross
#2: Az alfateszt szó mond neked valamit?
5.
5.
zsocc-nrg
Nem igaz hogy nem tudtak volna belerakni egy épkézláb sztori módot. Pedig vártam ezt a játékot de mikor kiderült hogy csak egy coop "móka" elment tőle a kedvem. Manapság ez a módi hogy inkább csinálnak multis játékot minthogy gondolkodni kelljen egy normális single playeren cuccon.
4.
4.
Hab
#2: Nem valószínű hogy előre lelövik a sztorit. Kb minden játékban vannak jók meg rosszak, ennyi nem lehet a sztori.
A 4v1 nagyon jónak hangzik, csak majd mindenki a shadow lord akar lenni :D
3.
3.
Yetikoma
Nekem tetszik a hellgate + dc + a többi keverése és a Good and Evil sztori is főleg, hogy jelenkorban / közeljovőben játszodik.
2.
2.
N!ghtmare
Átláthatatlan, felgyorsított, az ellenfelek többsége statikusan ácsorog és várja, hogy legyőzd.. a rezgő kamerától megfájdul a fejem, a történet konkrétan nincs. Vannak jók meg démonok válassz. Eddig óriási csalódás, a Bioware annyi jó játék után hogy próbálkozhat ilyennel?
Tényleg a multis közönség ennyire igénytelen lenne, hogy (pláne 2015-ben) ez kielégíti őket?
1.
1.
DON GONDOCS
Egy kis hellgate itt egykis dc universe online ott és kész is a Shadow Realms
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...