Csütörtökön érkezik az MGS 5 multis bemutatója

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 19.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima újabb bemutatóval készül a rajongóközösségnek, és csütörtökön huszonöt percnyi játékmenetet láthatunk majd a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain többjátékos módjából.

Az IGN-en csütörtök déltől élőben, 1080p-ben, 60 fps-sel követhetitek a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain multis bemutatóját.

A demonstrációt ugyan a Gamescom zárt ajtói mögött már láthatták néhányan, de eljött az idő, hogy a nagyközönség is vethessen egy-két pillantást a shooter többjátékos oldalára, melyről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a játékosok személyre szabhatják majd saját anyabázisukat, ezt pedig ellenfeleik közvetlen támadással vagy behatolással pusztíthatják majd el.

8.
8.
p3ti
Ground Zeroes -al még mindig nem játszottam... be kell pótoljam még mielőtt nekilátok az 5. résznek
6.
6.
DON GONDOCS
Már kezdtem megörülni hogy játszható demo lesz, de arra még várni kell.
5.
5.
#4: Vágom mire gondolsz...

Anno mikor az MGS: Snake Eater alapjáték után kezeim közé került egy Subsistence (úgymond rendezői) változat PS2-n, ami leginkább érdekelt az pont a multi volt, de az az intró...

Sikerült a Snake Eater klippet lecserélni egy nagyon béna online promóra, ami végül elvette, és nem pedig meghozta a kedvemet a multi mókához.

https://www.youtube.com/watch?v=VatuZEijn-I

Elég nevetségesen fest :D

UI: Igaz, Kojima ezúttal pont ahhoz nyúlt hozzá, ami eddig ellehetetlenítette a komolyan vehető online harcokat: a single inkább szimbolikus, valóságtól elrugaszkodott harcrendszeréhez, régimódi, hagyományőrző animációihoz. (Ahol a legendás harcos legyűr egy tankot meg 70 embert egyedül... A fejek fölött meg villognak a felkiáltójelek :) )
4.
4.
névtelenség
#3: Én amit eddig az online részből (régi) láttam az rettenet volt.
Magánvélemény...
3.
3.
Hihetetlen hogy mekkora MGS fan vagyok, és mégsem toltam még online egyetlen részét sem... Na majd ezt :D . . .
2.
2.
Cristiano
nem gondoltam volna hogy multi islesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...