Készül a Resident Evil: Revelations 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 20.
  • Pletyka
Link másolása
Az Xbox.com-on kiszivárgott adatlap szerint már javában készül a Resident Evil: Revelations 2. Az old school hagyományokra építkező horrorjáték folytatása még az előző generációs konzolokra érkezhet.

A Capcom nem hagyja parlagon a sorozat 2012-ben megjelent mellékágát, a Revelationst. Az Xbox.com a hivatalos bejelentés előtt leplezte le a Resident Evil: Revelations 2-t egy dobozfotó és egy koncepciós rajz formájában.

Mit látunk a képeken? A folytatás minden jel szerint egy komor börtönben játszódik majd, de azért várjuk meg a Capcom álláspontját is.

A Revelations első részét eredetileg Nintendo 3DS-re adták ki, ám később nagykonzolokra költözött a HD-változat. A rajongók ráharaptak a húsra, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy a Resident Evil 6 újításai vakvágányra vezettek, a játékosok inkább klasszikus mechanikát kedvelik.

Úgy látszik, a japán kiadó inkább a hagyományos játékmenetre gyúr rá a jövőben: nem csupán a Resident Evil: Revelations 2-nek adott zöld utat, a cég a hónap elején megerősítette, hogy a 2002-ben GameCube-ra megjelent Resident Evil-remake PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en is napvilágot lát, grafikailag kifogástalan változatban.

7.
7.
spikee576
Csak a zombikat is hozzák vissza,milyen residentjáték az amiben nincsenek zombik..............
6.
6.
spikee576
#1: a próféta szóljon belőled.
5.
5.
GAMEROD
Remélem nem lesz annyira gatyi mint az előző revelations. Mindenki azzal áradozott hogy annak a résznek volt a legtöbb köze a klasszikus részekhez, aztán mégse mert egyszer játszható vacak lett. A hajó helyiségeiben lévő téglafalak még elmentek ugyan, de sem a hangulat sem az ellenfelek és azok egyforma mozdulatsorai nem jöttek be. Nagyon látszik hogy kézikonzolra van kitalálva.
4.
4.
aRkye
Hajrá, várjuk szeretettel!
2.
2.
dante92
A dobozfotóról ez a két kép jutott hirtelen eszembe :D
http://img842.imageshack.us/img842/5060/68669130.jpg
http://www.droog.x10host.com/Images/1807.jpg

Nekem a Revelations első része kimaradt. A demo nem nagyon jött be, de talán teszek majd vele egy próbát.
1.
1.
suresz
már csak a resident evil zero kell ps3-ra!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...