Tényleg kiegészül a The Last of Us

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
Július végén a Naughty Dog már kilátásba helyezte az új DLC-t, és tessék, immáron hivatalossá vált, hogy két új multis térképet tölthetünk le a The Last of Us PS3-as és PS4-es verziójához. A partnerkereső is gyorsulni fog.

A Naughty Dog jelenleg gőzerővel dolgozik azon, hogy a Factions játékmódban minimálisra csökkentse a várakozási időt. Jelenleg nem ritkán perceket kell várni, míg a partnerkereső meccset talál, ám az ígéretek szerint a közeljövőben jelentős javulás várható e téren.

A frusztrált játékosokat a csapat igyekszik megvigasztalni, így bejelentette, hogy hamarosan két új multis térképet tölthetünk le a The Last of Us PS3-as és PS4-es, Remastered verziójához. Nem kell hozzá season pass sem.

Várhatóan néhány héten belül megkapjuk a DLC-t a javítással egyetemben, addig viszont a fejlesztők azt tanácsolják, hogy ha beragad a matchmaking, lépjünk ki, majd nyomjunk a Find Match opcióra ismét.

7.
7.
turi
#2: Azt olvastam h igen.
6.
6.
Quent1n
Végre megvettem a játékot (6400HUF érintetlen online kóddal) és azt kell mondanom zseniális! Eddig csak a multiját csapattam a singlebe még bele se kezdtem :D
4.
4.
genius95
TheDeathFlash : mivel vigasztalni akar a "csapat" ezért igen , ingyenes :) Amúgy , VÉGRE javitják :D
3.
3.
PaprikaJancsi
Még csak most jön hozzá javítás ? A plusz két ingyenes pálya pedig jó kis ajándék ;)
2.
2.
TheDeathFlash
Végre.Néha Survivolon eggyeltalán nem talál meccset,ami nagyon idegesitő de végre kijavitják :) amugy ez most ingyenes map lessz ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...